Recente J2EE vacatures Amsterdam

 • Junior Java ontwikkelaar - TriOpSys UTRECHT
  TriOpSys

  Vanwege de groei van het aantal projecten zoeken we een gedreven junior Java ontwikkelaar met passie voor techniek. Je kunt ingezet worden op onze projecten binnen de segmenten verkeersmanagement of defensie. Je bent een software engineer met een HBO of universitair diploma richting informatica op zak.

 • Junior Java developer bij Regas - Regas WOERDEN
  Junior Java developer bij Regas

  Als JAVA developer werk je zelfstandig maar in een hecht team. De sfeer is informeel. Je krijgt veel vrijheid voor eigen ideeën en er is altijd aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Medior Java Consultant - Yenlo Nederland B.V. HAZERSWOUDE-RIJNDIJK
  Yenlo Nederland B.V.

  Yenlo zoekt gemotiveerde java ontwikkelaars met verstand van zaken. Je zult als consultant aan de slag gaan en op die manier de ruimte krijgen om jezelf verder te ontwikkelen via uitdagende projecten. Verder is het zeer belangrijk dat de zelfstandigheid en creativiteit goed ontwikkeld zijn.

 • Senior Java consultant - Yenlo Nederland B.V. HAZERSWOUDE-RIJNDIJK
  Yenlo Nederland B.V.

  Ben jij op zoek naar een baan waarbij je aan de slag gaat als Senior Java consultant met een sterke focus op SOA, BPEL en ESB technieken? Een baan bij een leuk bedrijf met een open cultuur waar creativiteit wordt gewaardeerd? Een bedrijf waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen via uitdagende trajecten? Dan is dit is je kans!

 • Junior software engineers java bij Carthago ICT - Carthago ICT HENGELO (HENGELO)
  Carthago ICT

  Ben je afgestudeerd aan een ICT/Informatica op een HBO of Universiteit dan kun je bij ons aan de slag onder begeleiding van ervaren collega’s. 

 • Senior Java/J2EE Engineers bij Carthago ICT - Carthago ICT HENGELO (HENGELO)
  Carthago ICT

  In deze functie wordt jouw uitdaging onder meer het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van applicaties in Java/J2EE. Deze applicaties zijn veelal browser based en maken gebruik van SQL-server of Oracle databases. 

 • Software architect bij Carthago ICT - Carthago ICT HENGELO (HENGELO)
  Carthago ICT

  Bij de functie Software Architect ligt de nadruk op het ontwerpen van Microsoft.NET en J2EE applicaties, mee-ontwikkelen en/of het managen van projecten. 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op: