Home >
JAVA vacatures

Recente JAVA vacatures

 • Medior Hippo/CMS Developer - CC-Group RIJSWIJK
  Medior Hippo/CMS Developer

  In jouw nieuwe rol zul je terechtkomen in een gepassioneerd team, dat in nauw overleg met klanten bezig is met het ontwikkelen en optimaliseren van projecten.

 • Senior Java Programmeur bij Dutchworld - Dutchworld IT Solutions AMERSFOORT
  Senior Java Programmeur bij Dutchworld

  Dutchworld bestaat door e-business problemen voor opdrachtgevers op te lossen. Om nog succesvoller te worden in onze dienstverlening zoeken we collega’s die doelstellingen bereiken door talent, vakmanschap en de juiste mentaliteit in te zetten.

  Klantfocus en resultaat voor de opdrachtgevers is uiteindelijk altijd belangrijker dan de techniek. Maar met de technische gereedschapskist willen wij, en jij ook, natuurlijk wel heel goed zijn.

  Wij willen ons team uitbreiden met een gedreven (Senior) Java Programmeur die een hands-on is ingesteld en goed conceptueel kan denken.  

 • Senior Java Architect bij Dutchworld - Dutchworld IT Solutions AMERSFOORT
  Dutchworld IT Solutions

  Dutchworld bestaat door e-business problemen voor opdrachtgevers op te lossen. Om nog succesvoller te worden in onze dienstverlening zoeken we collega’s die doelstellingen bereiken door talent, vakmanschap en de juiste mentaliteit in te zetten.

  Klantfocus is uiteindelijk altijd belangrijker dan de techniek. Maar met de technische gereedschapskist willen we, en jij ook, natuurlijk wel heel goed zijn.

  Wij willen ons team graag uitbreiden met een intrinsiek gemotiveerde, hands-on Java ontwikkelaar die kan adviseren en die wil ondernemen.

 • Medior Java Ontwikkelaar bij Xlence - Xlence GRONINGEN
  Xlence

  Wij zoeken een Senior Java Developer die de afgelopen jaren  niet stil heeft gezeten op het gebied van Java ontwikkeling. Zoek je veel afwisseling in je werkzaamheden en werk je graag met de nieuwste technieken? Grijp dan je kans en solliciteer bij XLence Companies!

 • Junior Java ontwikkelaar - TriOpSys UTRECHT
  TriOpSys

  Vanwege de groei van het aantal projecten zoeken we een gedreven junior Java ontwikkelaar met passie voor techniek. Je kunt ingezet worden op onze projecten binnen de segmenten verkeersmanagement of defensie. Je bent een software engineer met een HBO of universitair diploma richting informatica op zak.

 • Junior Java developer bij Regas - Regas WOERDEN
  Junior Java developer bij Regas

  Als JAVA developer werk je zelfstandig maar in een hecht team. De sfeer is informeel. Je krijgt veel vrijheid voor eigen ideeën en er is altijd aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Junior software engineers java bij Carthago ICT - Carthago ICT HENGELO (HENGELO)
  Carthago ICT

  Ben je afgestudeerd aan een ICT/Informatica op een HBO of Universiteit dan kun je bij ons aan de slag onder begeleiding van ervaren collega’s. 

 • Senior Java/J2EE Engineers bij Carthago ICT - Carthago ICT HENGELO (HENGELO)
  Carthago ICT

  In deze functie wordt jouw uitdaging onder meer het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van applicaties in Java/J2EE. Deze applicaties zijn veelal browser based en maken gebruik van SQL-server of Oracle databases. 

 • Software architect bij Carthago ICT - Carthago ICT HENGELO (HENGELO)
  Carthago ICT

  Bij de functie Software Architect ligt de nadruk op het ontwerpen van Microsoft.NET en J2EE applicaties, mee-ontwikkelen en/of het managen van projecten. 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons