TOP WERKGEVER: 2invision Managed Services B.V.

Locatie:

Nuth

2002 zijn ze begonnen met de ondersteuning van bedrijven op het gebied van ICT en telefonie in Nederland. Sinds 2012 maakt 2INVISION deel uit van de Belgische investeringsmaatschappij Crescent. Daarmee verwierven zij zich een stevigere positie in de Nederlandse -& Belgische ICT markt en ze breiden nog steeds uit. Sinds mei 2018 is 2invision Managed Services België NV een feit.

Achtergrondinformatie

Ze geloven in totaaloplossingen. Dat betekent dat 2invision helpt met een compleet en/of gedeeltelijk beheer van de ICT-omgeving (Managed services), dat ze belangrijke bedrijfsgegevens op online servers onderhouden en veiligstellen zie (Cloud services), dat u hun ICT consultants kunt inhuren en raadplegen voor advies (Professional services) én dat ze een gestructureerd netwerk kunnen ontwikkelen en bouwen (Infrastructure services). 

Ze doen dat al 15 jaar voor kleine en grote zakelijke opdrachtgevers in Nederland en België en daar zijn ze enorm trots op. Hun 75 gekwalificeerde -en gemotiveerde medewerkers zijn u graag van dienst.

Werken bij 2invision

2invision beweegt mee op de dynamische technische markt. Zo gebruiken ze de nieuwste (cloud)technologieën en apparatuur. Dat betekent dat je veel kennis uitwisselt met collega’s en leveranciers en jezelf continue ontwikkelt om teamprestaties te verbeteren. Korte heldere lijnen tussen teamleden met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. That’s the spirit!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist