ACES Direct

Sinds de start in 2000 is ACES Direct uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde IT-leveranciers in Nederland. Onze oorsprong ligt in de verkoop van IT-hardware. Maar in de bijna 15 jaar dat we bestaan, zijn we sterk gegroeid als organisatie. Niet alleen in omvang, maar vooral ook in kwaliteit, veelzijdigheid, deskundigheid en servicegerichtheid. Jaarlijks helpen we 15.000 bedrijven en overheidsinstellingen met hun IT-uitdagingen. Daarbij ligt onze focus op drie vlakken: het leveren van IT-oplossingen, IT-producten enIT-diensten.

Vandaag de dag is ACES Direct een allround IT-leverancier voor kleinzakelijk, MKB, non-profit organisaties en resellers. Oplossingen creëren, kennis delen en service bieden; daar zijn we goed in.

Oplossingen creëren 
Als IT-specialist zijn we een strategische partner voor onze klanten. Van advies tot het servicegerichte leveren van complexe IT-oplossingen op het gebied van server en storage, software en cloud, netwerk, printing en werkplek. Organisaties kloppen bij ons aan met algemene bedrijfsvraagstukken waarin een rol voor IT is weggelegd. We zijn veel onderweg om bij klanten te adviseren, installeren en implementeren. Voor het bieden van echte oplossingen is het opsturen van een product immers niet altijd voldoende.

Kennis delen 
De informatietechnologie sector is zeer kennisintensief. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en bieden vele kansen. Omdat we zeer nauw samenwerken met de merken die we leveren, zijn we altijd op de hoogte van de laatste innovaties. Onze certificeringen en partner statussen zijn daarvoor het beste bewijs. De kennis van onze pre-sales consultants is daardoor altijd up-to-date, waardoor zij in staat zijn om een deskundig advies te geven. Zo kan een klant op basis van volledige informatie een gefundeerde keuze maken.

Service bieden 
Een bedrijf dat oplossingen biedt, kan niet bestaan zonder uitmuntende service. Helpen staat bij ons centraal. Want zo vanzelfsprekend als IT voor ons is, zo complex kan het zijn voor anderen. Onder service verstaan wij snel reageren, concreet zijn in het aandragen van oplossingen en alternatieven. We bieden elke klant een persoonlijke accountmanager, die zijn situatie tot in detail kent en het centrale aanspreekpunt is voor alle vragen. Ook in onze processen zijn we snel en servicegericht. Zo verzenden we bestellingen dezelfde dag en is ons retourproces eenvoudig, snel en bovendien gratis.

Bewust en verantwoord ondernemen
ACES Direct vindt dat bedrijven niet alleen verantwoording dragen over zichzelf, maar ook over de wereld om hen heen. Daarom vinden we het vanzelfsprekend om te ondernemen met respect voor mens en milieu. Daarom vormt MVO een vast onderdeel in onze bedrijfsvoering. We zijn bijvoorbeeld gecertificeerd volgens de MVO-prestatieladder en hebben een uitgebreid gezondheidsprogramma voor onze medewerkers.

Samenwerking 
Voor onze klanten fungeren we als een sparringpartner die achter de schermen meedenkt over de beste oplossingen. Ons hoge kennisniveau over producten en oplossingen is in deze samenwerking onmisbaar. Door kennis te delen, helpen we elkaar om de beste oplossing neer te zetten die optimaal functioneert. Zo ziet succesvol samenwerken er volgens ons uit. Spreekt u dat aan? Neem contact op en wij komen graag langs om kennis te maken!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist