Automotive IT services B.V.

Locatie:
Specialisme:  

Breda
Automotive

AmITs is van oorsprong een ICT-onderneming en actief in de automotivesector. Al 25 jaar heeft de organisatie ervaring met ontwikkeling, implementatie, onderhoud en beheer van applicaties voor dealers, universelen en specialisten.

Achtergrondinformatie

AmITs is ontstaan in een full-service familiebedrijf voor personen- en bedrijfsauto's met als credo 'goed is niet goed genoeg'. Daarnaast levert AmITs ook diensten voor hosting, desktop virtualisatie en werkplekbeheer. 

De core business in het bedrijf is het produceren van een gebruiksvriendelijk, webgebaseerd en integraal Dealer Management Systeem met de beste prijs/prestatie van Nederland, dat gebruik maakt van zeer betrouwbare en stabiele hardware.

Bedrijfscultuur

Medewerkers van AmITs:

  • zijn er voor de klanten en dankzij de klanten
  • zijn communicatief vaardig
  • hebben de juiste opleiding en ervaring
  • streven ernaar men zo snel mogelijk weer op weg te helpen

AmITs verwacht  van zijn medewerkers dan ook een grote mate van inzet, kwaliteit en betrokkenheid; zaken die zich uiten in een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de onderneming, haar klanten en de andere medewerkers.

Binnen het kader van de bedrijfsdoelstellingen biedt AmITs haar medewerkers de ruimte om hun professionele en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen en zo uit te groeien tot een all-round automatiseerder.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist