TOP WERKGEVER: Babbage

Babbage helpt mensen met een visuele en/ of motorische beperking met het toegankelijk maken van informatie. Dit kan worden gedaan met behulp van voorzieningen, softwarematige aanpassingen, advisering en trainingen. We leveren voor de thuissituatie, studie en werk.

Vacatures bij Babbage

Over Babbage

Babbage levert technisch hoogwaardige hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Naast het leveren van standaard producten zijn wij gespecialiseerd in de implementatie op scholen, thuis en (groot) zakelijke omgevingen.

Werken bij Babbage
Werken bij Babbage

Collega’s werken op een informele en plezierige manier samen bij de externe vertegenwoordiging, ontwikkeling en binnendienst. De hulpmiddelen worden onder de aandacht gebracht van klanten door middel van goede contacten bij voorlichtingsorganisaties, belangenverenigingen en beurzen. Wij zoeken collega’s die zich goed kunnen verplaatsen in de klant.

Babbage is een groeiend bedrijf en biedt medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in technische of commerciële zin. Breed inzetbare medewerkers zijn voor ons waardevol.

Bekijk hieronder de openstaande vacatures bij Babbage en solliciteer direct! Wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij Babbage.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist