TOP WERKGEVER: Bartosz

Locatie:


Veenendal 

Bartosz is een grensverleggend specialist in testen en testmanagement. Elke dag brengen ze mensen, bedrijven en softwaresystemen vérder. Vanuit een onbegrensde drive, kennis van het vak en een voorliefde voor het toevoegen van waarde. Voor hun is ICT-dienstverlening een ambacht. Mensenwerk in het digitale tijdperk.


Achtergrondinformatie

ICT brengt mensen en bedrijven verder dan ooit. En weet hen bovendien te verbinden. Onder invloed van digitalisering zijn alledaagse zaken als bankieren, reizen met het openbaar vervoer en het regelen van ons pensioen de laatste tien jaar ingrijpend veranderd. De onmisbare systemen en processen die deze veranderingen mogelijk hebben gemaakt kunnen altijd efficiënter. Want elke verandering geeft ruimte aan verbetering.

Als toonaangevend ICT-dienstverlener testen ze dagelijks software- en applicatiesystemen. Maar Bartosz gaat veel verder dan dat. Zo werken ze altijd nauw samen met hun klanten in zorgvuldig samengestelde testteams. Bij Bartosz start alles met inzicht in de kwaliteit van de producten van hun klanten. Inzicht dat ze verkrijgen door analyse en persoonlijke communicatie. Vervolgens gaan hun testconsultants de uitdaging aan om de kwaliteit van systemen en applicaties significant te verbeteren. 

Ze geven hierbij richting en adviseren op het gebied van testorganisaties, testbeleid en testprocessen.

Bartosz weet altijd wat er bij klanten speelt. Dit zorgt ervoor dat ze snel kunnen schakelen. Altijd in staat zijn om de uitdagingen van hun klanten in hoog tempo concreet te maken. En kunnen borgen dat klanten ook na afronding van de opdracht verbeteringen kunnen blijven doorvoeren. Gecombineerd met state-of-the-art kennis van markten, domeinen én systemen garanderen ze dat de processen, producten en diensten van hun klanten nét iets sneller en slimmer worden. Zo zijn ze als geen ander in staat echte kwaliteit toe te voegen en klanten volledig te ontzorgen.

Bedrijfscultuur

Bartosz haar medewerkers vormen de drijvende kracht achter Bartosz. Ze lopen daarom voorop in trainen en opleiden, kennen een horizontale organisatiestructuur en hechten veel waarde aan een inspirerende interne cultuur vanuit de ‘work hard, play hard’ mentaliteit. Ze geloven dat dit de enige manier is om hun klanten te kunnen blijven verrassen. En de enige manier om samen het beste te kunnen verbeteren.

Naast een uitstekend prestatieafhankelijk salaris bij de mooiste en meest ambitieuze testspecialist van Nederland, bieden ze je een aantal zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist