TOP WERKGEVER: Be Informed B.V.

Locatie:
  

Apeldoorn

Be Informed is een internationaal opererend automatiseringsbedrijf. Gevestigd in Apeldoorn en actief in heel Europa, Oceanië, Noord- en Zuid-Amerika.

Be Informed - over de organisatie

Achtergrondinformatie

Be Informed is opgericht in 2006. De oprichters erkenden dat veel organisaties inefficiënt zijn, geen kwaliteit hebben, klanten niet goed bedienen, zich niet aan regels houden en werk moeten doen dat gewoon niet leuk is. Genoeg redenen om de complexere taken te automatiseren en de herhaling over te laten aan de robots. Met name de financiële, logistieke en publieke sector hebben veel aandacht gekregen.

Door de jaren heen is Be Informed uitgegroeid tot een bureau voor digitale transformatie. Tegenwoordig legt hun platform de basis voor elke agile ontwikkeling met automatisering, (complexe) data en meerdere (legacy) systemen.

Bedrijfscultuur

Echte ingenieurs: dat is de beste omschrijving van de ontwikkelaars van Be Informed. In 2003 is in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam de automatisering van semantiek onderzocht. Aangenomen werd dat zowel programmeertalen als wetteksten op logica zijn gebaseerd. Daarom kunnen beide worden geïnterpreteerd door moderne computerplatforms. Dit leidde tot de ontwikkeling van het Be Informed-platform.

Deze ontwikkelaars gebruikten declaratieve programmeertechnieken, die in de volgende jaren evolueerden om een ​​flexibele accelerator te bieden voor elke digitale ontwikkeling: geautomatiseerde processen, klantreizen, compliance en orkestratie. Iets waar ze bij Be Informed echt trots op. 

Hier zijn ze elke dag gemotiveerd om oplossingen te bedenken die onze klanten het beste van dienst zijn. Allemaal binnen een open en informele werkcultuur waarin medewerkers aangemoedigd worden om hun ideeën te delen over hoe ze naar het volgende niveau kunnen komen.

Be Informed - werken bij

Werken bij Be Informed?

Ben jij een enthousiaste professional die de complexiteit écht begrijpt? Die altijd de beste oplossing wil en weet te bieden? Binnen het team van Be Informed krijg jij de kans om je continu professioneel te ontwikkelen in een uitdagende omgeving met gedreven collega's. Iets voor jou? Bekijk dan snel de openstaande vacatures!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist