Blue Stack B.V.

Locatie:

Amsterdam

Nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, gek op ICT en met een gezonde dosis humor. Ja, dat zijn woorden die passen bij CINQ. CINQ acteert op het vlak van Splunk, MiddleWare, DevOps en Development werken. Ze zijn landelijk zichtbaar binnen hoogwaardige IT projecten, met name binnen de financiële sector, MKB en overheid.

Achtergrondinformatie

Opdrachtgevers zien de ICT-experts van CINQ  als betrokken en gedreven. Vooruitlopend, resultaatgericht en een persoonlijke touch, waarbij kennis delen een van de pijlers is. 

Hun succes wordt herkend: ze groeien! Talentvolle mensen ontdekken de kansen binnen CINQ. Klanten profiteren realtime van hun unieke knowhow.

Werken bij CINQ

Uitdagende opdrachten, die verdien jij als (toekomstig) medewerker van CINQ. Jij bent een vakspecialist die dagelijks zijn toegevoegde waarde laat gelden. Een professional pur sang. En Cinq? Cinq geeft jou de vrijheid om je eigen keuzes in je carrière te maken. Opleidingen bijvoorbeeld, maar ook praktische zaken als een auto van de zaak. Alles in redelijk overleg. Voel je thuis.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist