TOP WERKGEVER: Ciratum

Het gewoon gaan doen, dat zoeken we in onze nieuwe collega’s. Ciratum is een consultancybedrijf dat kennis en daadkracht toevoegt aan organisaties in de energie-, water- en telecomsector. We bieden onze consultants uitdagend werk op het gebied van Adviseren, Verbeteren, Managen en IT. We werken nauw samen met de klant en zijn altijd op zoek naar manieren om de bestaande processen te verbeteren.

Werken bij Ciratum

Werken bij Ciratum

Werken bij Ciratum betekent deel uitmaken van een hechte en gezellige club mensen waarbij eerlijkheid en een open communicatiestijl veel waard is. Daar zorgt het jaarlijkse meerdaagse uitje wel voor! We werken zelfstandig of in teamverband aan de uitdagingen bij zowel de klant als binnen Ciratum. Mocht je het even niet weten, dan is er altijd wel een collega die jou kan helpen. Ondanks opdrachten door heel Nederland zien we elkaar tenminste één keer per maand op de team- of samenwerkdag. Ook lopen er genoeg andere (sportieve) initiatieven om elkaar regelmatig te kunnen zien. Ons kantoor in Utrecht is hierbij onze uitvalsbasis.

Vacatures bij Ciratum

Een duurzamere wereld

Duurzaamheid vinden wij daarnaast erg belangrijk. Door middel van onze opdrachten, elektrisch wagenpark en MVO-activiteiten zetten wij ons actief in voor een duurzamere wereld. We hebben groeiambities en bieden veel ruimte voor ontwikkeling. Vrijheid is een groot goed binnen Ciratum, iedereen doet mee en heeft inspraak. Samen komen we verder.

 

Recente vacatures:

Business Consultant

Klantgericht – Gedreven – Pragmatisch – Doelgericht – Sociaal Herken jij jezelf in bovenstaande woorden? Lees snel verder, want misschien zijn we op zoek naar jou! We zoeken een consultant met ervaring in de energie-, water- of telecomsector, die niet bang is voor verandering, analytisch sterk is en goed kan netwerken!

Ciratum
Ciratum UTRECHT
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist