TOP WERKGEVER: Copernicus Interchange Technology

Locatie:
Specialisme:  

Hoofddorp
Integratie

Copernicus heeft een passie voor het koppelen van applicaties, systemen en handelspartners. Integreren zit in het DNA! Daarom helpt het bedrijf de klanten met het uitwisselen van gegevens en het aansluiten op de systemen van hun handelspartners. Keywords die de integratieoplossingen beschrijven zijn EDI, EAI, Middleware, ESB, REST en Web Services.

Achtergrondinformatie

Copernicus is een private onderneming en staat niet onder druk van aandeelhouders. Hierdoor kan de organisatie zich concentreren op zaken die er echt toe doen, namelijk het leveren van effectieve en betaalbare integratieoplossingen en het opbouwen van een lange termijn relatie met klanten, business partners en medewerkers.

De wereld om ons heen verandert razendsnel. De start-ups van gisteren zijn de multinationals van morgen en nieuwe initiatieven en programma’s worden in sneltreinvaart op de markt gebracht. In deze wereld is informatie essentieel en is het real-time uitwisselen van informatie de sleutel naar succes.

Bedrijfscultuur

Bij Copernicus heeft het bedrijf een leuke en informele werkomgeving voor jou! Er wordt een zeer uitdagende functie aangeboden en de werkgever denkt graag met de medewerkers mee om ambities te realiseren. De arbeidsvoorwaarden zijn prima marktconform. Copernicus is een snel groeiende organisatie. De lijnen tussen management, collega’s onderling en klanten zijn kort. Daarnaast is het bedrijf flexibel in werktijden en thuiswerken.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist