TOP WERKGEVER: Datacon B.V.

Locatie:
Specialisme:  

Tilburg
Informatietechnologie en services 

Datacon is gespecialiseerd in het toepassen van Mule Enterprise Service Bus (ESB) en het API Platform van MuleSoft in omvangrijke integratietrajecten.

Achtergrondinformatie

Bij Datacon realiseren ze toekomstbestendige en flexibele applicatie-architecturen met deze technologie voor en met de opdrachtgevers. Hierdoor zijn hun opdrachtgevers in staat om sneller in te spelen op ontwikkelingen in de markt, behoeftes van klanten en zijn in staat te innoveren.

Eén centrale integratielaag om applicaties, data, portalen, apps en devices onafhankelijk van elkaar te verbinden.

Datacon koppelt de applicaties binnen en buiten een bedrijf op basis van het Anypoint Platform van MuleSoft en het Boomi Platform van Dell, waardoor on-premise, SaaS applicaties en cloud als één geïntegreerd geheel functioneren.
Dit doen zij door verschillende interne en externe systemen zeer snel en efficiënt te integreren met behulp van innovatieve ESB technologie, standaardconnectoren voor technologie en applicaties, API Management en microservices. 

De ontsloten informatie en data kan vervolgens via API's gecontroleerd en gemakkelijk aan portalen en apps ter beschikking worden gesteld aan klanten, medewerkers, leveranciers en (keten)partners. Hierbij leveren ze een kostenefficiënt model gebaseerd op self-service en hergebruik van services en API's voor het aansluiten van partijen op hun applicatielandschap.

"De juiste inzet van (cloud)technologie speelt een essentiële rol bij de totstandkoming van duurzame klantrelaties"

Klanten verwachten transparantie, duidelijke toegevoegde waarde, kennis van zaken en beslissen steeds vaker op vertrouwen en authenticiteit.

Alleen door klanten op het juiste tijdstip, via het juiste medium de juiste informatie te verschaffen en de juiste tools aan te reiken kan een duurzame klantrelatie worden opgebouwd.

Door de toename van data en applicaties en de versnippering ervan door 'Software as a Service' (SaaS) wordt het echter steeds complexer om aan deze behoefte te voldoen. Cloudtechnologiëen bieden hiervoor de oplossing, omdat hiermee snel, gemakkelijk en real-time informatie kan worden ontsloten en klantprocessen kunnen worden geoptimaliseerd.

Bedrijfscultuur

Met een hecht team van ruim 40 personen op het gebied van software engineering en applicatie-integratie (voornamelijk senior), architectuur, infrastructuur, projectmanagement, support, sales en management werkt het team dagelijks aan uitdagende portaal-, integratie- en cloud-projecten en voeren ze beheer uit op bestaande implementaties. Dit doen ze nu bijna 20 jaar.

Alle medewerkers hebben als vaste werkplek een modern, duurzaam kantoor in het centrum van Tilburg. Tevens bieden zij de mogelijkheid om één dag per week vanuit huis te werken.

Binnen Datacon kijken ze verder naar persoonlijke behoeftes en ontwikkelingen. Doordat ze niet met een detacheringsmodel werken, besteden ze veel tijd en aandacht aan persoonlijke groei, op zowel technisch als persoonlijk vlak. Mensen hebben het bij het bedrijf naar hun zin, ze kunnen echt zich zelf zijn, waardoor ze het beste uit zichzelf halen. De lange dienstverbanden, laag verloop en zeer laag ziekteverzuim bevestigen dit.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist