Home >
Devoteam

TOP WERKGEVER: Devoteam

Met meer dan 20 jaar ervaring en activiteiten in 20 landen, helpen wij organisaties in het transformeren van hun IT infrastructuur om de uitdagingen van het digitale tijdperk aan te gaan. Door onze sterke ondernemingsgeest kunnen wij snel inspelen op nieuwe technologische ontwikkelingen. In bijzonder drie type transformaties: IT Infrastructure Transformation, IT Services Management Transformation, Digital Business Transformation.

Waarom Devoteam?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals die klaar staan om onze klanten te helpen met innovatieve, tailormade en waarde creërende oplossingen.

Sluit aan bij de #DigitalTransformakers, een groep gedreven professionals van 35 verschillende nationaliteiten, verspreid over 17 landen in EMEA!

Aannemen van nieuw talent

Dankzij het succes van onze projecten en het vertrouwen van onze klanten, hebben we een groei kunnen realiseren van 500 professionals per jaar.

Internationale opdrachten

Geïnteresseerd in een opdracht in het buitenland? Bij ons kan het! Door onze internationale aanwezigheid kunnen wij je een uitdagend carrièrepad aanbieden, waarin het mogelijk is om op internationale opdrachten ingezet te worden.

Netwerk van experts

Als #DigitalTransformaker brengen we je in contact met andere experts om te investeren in je kennis en vaardigheden om naar de door jouw gewenste rol toe te groeien.

Onze waarden

Als je onze waarden van respect, transparantie en passie deelt, kom dan werken bij Devoteam en ervaar de warmte en ware teamspirit die ons onderscheidt.

Stijl

We zijn gedreven en toegewijd, altijd op zoek naar de beste oplossing om onze ambitieuze klanten te bedienen.

Knowledge Communities

Onze knowledge communities brengen mensen op een innovatieve manier samen om kennis te delen en van elkaar te leren.

Digital workers

We stimuleren collectieve intelligentie door samenwerking in onze dagelijkse activiteiten en het gebruik van digitale hulpmiddelen.

Cultuur

Onze professionals zijn open, hebben een wederzijds respect en worden verenigd door een oprechte gemeentschappelijke interesse in de technologie.
 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Devoteam, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. Devoteam kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons