TOP WERKGEVER: First8

Locatie:

Nijmegen

First8 werkt aan maatwerk projecten, voornamelijk voor grotere organisaties waar complexiteit, integratie en security een grote rol spelen. First8 heeft een unieke combinatie van kleinschaligheid en slagkracht. Het bedrijf staat bekend om de korte lijnen en de mogelijkheid om direct te kunnen schakelen. Tegelijkertijd bieden ze als onderdeel van het Conclusion ecosysteem ook zekerheid, stabiliteit en schaalbaarheid.

Vacatures First8

Achtergrondinformatie

Het begon allemaal in 1999: een team van acht studenten produceerde een geslaagd idee in een GiPHouse project, het virtuele softwarebedrijf van de Radboud Universiteit Nijmegen. Een project met echte klanten en echte opdrachten met als doel de studenten te laten ervaren hoe zo’n softwareproject verloopt, hoe je met klanten om moet gaan en hoe je een bedrijf runt. 

In korte broek stappen deze studenten in de zomer van 1999 de Kamer van Koophandel binnen. Ze willen een softwarebedrijf starten. Iets met computers. Maar hoe werkt dat? Een bedrijf runnen en wat daar allemaal bij komt kijken; daar hadden deze studenten nog geen kaas van gegeten. 

Via via komen ze in contact met Conclusion, waar First8 tot de dag van vandaag bij aangesloten is. Samen met Conclusion bouwt First8 de eerste online betaaldienst in Europa.

Werken bij First8

De medewerkers van First8 zijn groot aanhangers van Open Source en in het bijzonder het Java-platform. Pas jij in de Open Source- en Java-cultuur en houd je van een informele en creatieve werksfeer?

Ruim 30 collega’s zetten hun ambitie en talent in voor First8. Dit zijn Java developers die net als de klanten gaan voor de beste, nieuwste en vooral geen dertien in een dozijn oplossingen. Slagvaardig, enthousiast en met lef en creativiteit in de Open Source werken de medewerkers bij First8 aan uitdagende complexe projecten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfskritische Java toepassingen voor met name high volume omgevingen.

Bij First8 zit Java net zo verweven in het DNA als de ambitie om te groeien en nog beter te worden. Herken jij jezelf in bovenstaand plaatje? Wacht dan niet langer en solliciteer.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist