TOP WERKGEVER: FullRed

FullRed is dé verbindende schakel tussen opdrachtgever en professional. FullRed beweegt ook mee met nieuwe technologische ontwikkelingen en weet door uitstekend accountmanagement voor welke uitdagingen onze opdrachtgevers staan. FullRed helpt haar opdrachtgevers bij verschillende grote ICT-projecten en vraagstukken die bijdragen aan door hen gestelde doelen, maar zal daarbij niet vergeten ook volle aandacht te geven aan de ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden van ICT-professionals! Meer weten? Lees dan verder!

Over FullRed

Sinds ons begin in 2014 is ons hoofddoel het begeleiden en adviseren van onze opdrachtgevers bij het realiseren van hun doelstellingen. Dit doen wij door het detacheren van de juiste ICT-professionals op het gebied van testen, Java/Oracle ontwikkelingm maar ook op het gebied van Business Intelligence.

Wat ons uniek maakt? Onze uitstekende matching tussen de professional en de klant; wij kijken niet alleen naar de technische kennis die nodig is maar ook of de professional past bij de klant. Zo weten klanten altijd dat ze de beste service krijgen.


Werken bij FullRed

Wij werken in DevOps omgevingen, waarbij we volgens Scrum/Agile werken. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Klinkt goed? Verder bieden wij je:

  • Een uitstekend salaris
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werk binnen een dynamische omgeving waar jouw mening wordt gewaardeerd
 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist