TOP WERKGEVER: Hely

Locatie:

Amsterdam

Hely is een gefunde startup die deelvervoer simpeler en toegankelijker wil maken. Door de diverse vervoermiddelen van meerdere mobiliteitsaanbieders via één app beschikbaar te maken, heeft de gebruiker meer flexibiliteit. Zo wordt delen slimmer en leuker.
Hely - over de organisatie

Achtergrondinformatie

Steden groeien steeds sneller, waardoor bewoners moeilijk hun auto kwijt kunnen en er veel openbare ruimte naar nieuwe parkeerplaatsen gaat. Bij Hely denken ze dat deze ruimte aan veel leukere en betere doeleinden kan worden toegewezen. Door divers deelvervoer voor de buurt toegankelijk te maken, kan de parkeerdruk verlaagd worden en blijft er meer openbare ruimte over. Bovendien zorgt het delen van vervoer voor een besparing op de CO2-uitstoot en fossiele brandstoffen.

Om duurzame mobiliteit te realiseren wil Hely deelvervoer toegankelijk en eenvoudig maken. Ze plaatsen multimodale hubs in wijken, zodat de bewoners via de Hely app verschillende vervoermiddelen kunnen huren. Op de hub vinden ze (elektrische) auto’s, e-bikes en elektrische bakfietsen.

Voor elke situatie een geschikt vervoermiddel voor de deur. Dat is Hely!

Hely - werken bij

Kom jij het Hely team versterken?

Bij Hely zijn ze altijd op zoek naar talent om hun ambitieuze team te komen versterken. Samen zetten ze zich iedere dag in om mobiliteit slimmer, leuker én duurzamer maken. Wil jij hier ook aan bijdragen?

Bekijk de onderstaande vacatures als jij daarnaast ook beschikt over een gezonde combinatie van vakmanschap, inhoudelijke expertise en een ondernemende geest!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist