Home >
Hely

TOP WERKGEVER: Hely

Locatie:

Amsterdam

Reis zoals jij wilt met Hely. Altijd een e-bike, scooter, auto, fiets of bakfiets binnen handbereik.

Achtergrondinformatie

Voor elke situatie een geschikt vervoermiddel voor de deur. Dat is Hely.

Via een simpele app ontgrendel je het gewenste Hely vervoermiddel dat op maximaal 250 meter van jouw huis klaar staat. Dus geen gedoe meer met verschillende apps en bedrijven, Hely regelt alles voor jou binnen 1 app.

Met Hely kies je voor iedere reis hoe je het liefst van A naar B gaat: Een (bak)fiets, een e-scooter of bijvoorbeeld juist een grote stationwagon. De keuze is aan jou.

Wanneer komt Hely in jouw buurt?

Dit jaar gaan ze van start met Hely in Nederland. Op dit moment zijn ze op zoek naar de beste buurt voor het eerste officiëleHely-punt. Wil jij als eerste in Nederland gebruik maken van alle voordelen en comfort van Hely? Meld je dan nu aan en wellicht ben jij dan de gelukkige gebruiker van het eerste Hely wagenpark, samen met je buren. 

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Hely, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. Hely kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons