Home >
INDI

TOP WERKGEVER: INDI

Locatie:

Leek

INDI is één van de snelst groeiende webshops in Nederland. De organisatie heeft meer dan 450 duizend technische artikelen. Ze verlenen telefonisch en op locatie ondersteuning aan hun klanten. Ze zorgen altijd voor een oplossing. Kunnen Ze het zelf niet aanbieden, dan zoeken ze een alternatief. Uniek in de technische industrie is hun nachtbezorging. Bestel je voor 18 uur dan wordt je bestelling voor 8 uur ’s morgens bezorgd.Achtergrondinformatie

INDI maakt het verkrijgen van technische onderdelen toegankelijk. Voor iedereen. Zo worden de onderdelen gebruikt voor ontwikkeling, onderhoud, reparatie en gebruik. Tot hun klantengroep behoren bedrijven die specifieke waarde toevoegen aan hun onderdelen.

INDI promoot de service en ondersteuning die zij bieden. Zo verwijzen ze hun klant door naar het dichtstbijzijnde servicebedrijf en brengen hun (potentiële) klanten graag in contact met elkaar. 

Het hoofdkantoor is in Leek. In Varsseveld hebben ze ook een kantoor en het distributiecentrum. 

In deze twee vestigingen werken ze met meer dan 30 specialisten aan hun doel: het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland worden. Om dat doel te bereiken hebben ze hun kantoren klaargemaakt voor de toekomst.

Bedrijfscultuur

Geen vaste werkplekken maar je kiest een plek die bij je werkzaamheden van dat moment past. Met je laptop werk je in een loungebank of je kiest voor een rustig plekje aan het raam met uitzicht op hun tuin. En voor ontspanning ga je een potje Mario karten of in de tuin volleyballen. Ze lunchen elke middag met z’n allen en drinken op donderdag een biertje.

De medewerkers van INDI delen de passie voor hun werk en voor het bedrijf, maar ze dragen als professionals ook bij aan het bestelgemak voor hun klanten en uiteindelijk het succes van het bedrijf. Hun kwaliteit, service, snelheid van levering en betrouwbaarheid, hebben ze aan hun enthousiaste team te danken. 

INDI is een vriendengroep die bestaat uit de beste professionals in zijn/haar vak. Ze zijn selectief en kritisch, maar als ze in elkaar geloven dan is dat voorgoed.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons