Infi Amsterdam B.V.

Van je hobby je werk maken? En dit doen binnen een groep vakidioten die jouw passie voor webdevelopment delen? Dan zit je goed bij Infi!

Over Infi

Een team van 38 specialisten in Utrecht en Amsterdam maakt sinds 2003 scale-ups succesvol met maatwerksoftware. Infi ontwikkelt namelijk slimme webapplicaties en mobiele apps die precies doen wat er nodig is voor het succes van klanten.

Bij Infi werken specialisten met een grote liefde voor softwareontwikkeling. Maar naast deze passie wordt ook het sociale onderdeel van werk niet vergeten.

Samen maken ze de ideeën van klanten waar. Door kritisch mee te denken, te ontzorgen, op de hoogte te brengen van de nieuwste technische ontwikkelingen óf juist door te wijzen op hoe simpel het kan zijn.

Vacatures bij Infi

Van start-up naar scale-up en daar voorbij

Als start-up of scale-up krijg je al snel te maken met de vraag: ‘hoe bouw ik mijn eigen IT-afdeling?’ Bij Infi hebben ze van die uitdaging een specialisme gemaakt. De teams willen de business van de klant echt begrijpen. Op die manier ontstaat er maatwerksoftware die écht bijdraagt aan het succes van klanten.

Er wordt agile gewerkt en in hechte samenwerking met de klant, afwisselend op locatie en op kantoor. Eerst worden technische wensen losgekoppeld van het einddoel, om zo tot een webapplicatie of mobiele app te komen die dit weer volledig bij elkaar brengt.

Werken bij Infi

Werken bij Infi

Bij Infi voel je je thuis als je warm loopt voor het ontwikkelen van mooie software en slimme oplossingen. Dit doet het team van Infi namelijk dagelijks in hechte agile teams. Ze werken voor snelgroeiende klanten die 100% draaien op techniek die Infi voor ze bouwt. Daarop worden de opdrachtgevers dan ook geselecteerd: IT moet in de kern van de organisatie zitten. Zo zorgen ze ervoor dat elke regel code die getikt wordt, ook écht het verschil maakt.

Jouw talent voor webdevelopment wordt gezien en gewaardeerd. Bovendien krijg je alle ruimte om dit talent verder te ontplooien. Een nieuwe taal of ander framework? Als jij denkt dat het meerwaarde biedt voor de klant, staat niets je in de weg!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist