TOP WERKGEVER: IT Topdogs

Locatie:
Specialisme:  

Utrecht
Engineering

IT Topdogs is dé specialist op het gebied van innovatieve java- en .net-expertise. Het team bestaat uit een groep Java en .Net ontwikkelaars van het puurste soort. Rasontwikkelaars met een enorme passie voor het vak. Vastberaden en met scherpe focus zijn ze altijd op zoek naar nieuwe kansen voor hun opdrachtgevers. Ze prikkelen de fantasie met innoverende oplossingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.


IT Topdogs -werken bij

Achtergrondinformatie

Sinds de oprichting in 2017, levert IT Topdogs al aan meer dan 100 opdrachtgevers innovatieve Java- en .NET-expertise. Daar zitten hele grote namen tussen, maar ook kleinere opdrachtgevers met uitdagende omgevingen. Tijdens opdrachten krijgen medewerkers de kans maximaal mee te liften op de nieuwste technologieën. 

IT Topdogs is een engineering organisatie waar het draait om kennis en de waarde die ze daarmee voor hun klanten kunnen toevoegen.

Bedrijfscultuur

IT Topdogs is een eigenzinnige organisatie. Er heerst een echte engineeringcultuur binnen het bedrijf. Ze zijn gedreven om de beste te zijn en te blijven. Innovatie en vakmanschap zijn belangrijk speerpunten, daarnaast zijn ze bij IT Topdogs ondernemend en staan ze overal voor open.

Bij IT Topdogs werk je met de beste mensen en technieken in jouw vakgebied. Je maakt deel uit van een grote en groeiende community. Er wordt gewerkt in kleine, exclusieve teams. In het bedrijf is men eager op het gebied van het ontwikkelen van eigen persoonlijke vaardigheden. Je bent namelijk geen nummer, maar je bent jezelf en je bent de beste!

IT Topdogs -werken bij

Werken bij IT Topdogs?

IT Topdogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit. Wil jij jezelf tijdens je werk constant blijven verbeteren? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? Lees dan snel de openstaande vacatures!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist