JCore

JCore is in 2016 opgericht met een duidelijk doel: talentvolle Java Developers helpen een weg te vinden in de enorme wereld van Java development. Bij ons ontwikkel je jezelf tot één van de beste Java Developers van Nederland en kom je werken voor vooraanstaande opdrachtgevers. Je groeit in werkervaring, technische kennis en soft skills en leert van specialisten van onze zusterbedrijven JDriven, Divotion en BigData Republic. En dat in drie jaar (!).

jcore vacatures

Over JCore

Het driejarige Fast Track geeft je alle ruimte om je optimaal te ontwikkelen. Drie jaar lang krijg je 4 uur per week de ruimte om je te verbreden- en verdiepen in de tools, technieken en vooral ook de onderliggende concepten van software development op en rond de JVM. We bieden je binnen ons Fast Track een structuur van trainingen waarmee je je leercurve zo steil mogelijk houdt, maar besteden ook aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Na drie jaar maak je een mooie stap naar JDriven of Divotion.

We combineren jouw groei met de praktijk door uitdagende projecten in tal van domeinen en jij floreert als je vanuit intrinsieke motivatie kunt bijdragen aan de uitdagingen van de klant. Samen zoeken wij naar de juiste match, waarbij we kijken naar de domeinen die jou interesseren, specifieke technieken waar je graag mee wilt werken en jouw persoonlijke klik met de klant. Je draagt graag bij aan features, maar zet je ook in om het proces en de kwaliteit van de software te verbeteren. Je vindt het leuk om jouw ontwikkeling bij de klant te delen, waardoor je jouw klant verder helpt met professioneel software development.

jcore werken bij

Cultuur

Wij hebben een platte organisatie en houden van persoonlijke contact. We zien elkaar vaak, zowel bij de Fast Track-sessies, als bij MeetUps, conferenties, etentjes en andere leuke events. Bij JCore ben je bovendien omringd door collega’s die graag hun kennis delen. Dit doen we naast het Fast Track ook met lunchsessies, brown bag sessies en hackathons.

jcore kantoor

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist