TOP WERKGEVER: Kentaa

Locatie:

Arnhem

Kentaa is een ‘social enterprise’. Social enterprises zijn ondernemingen die de maatschappelijke missie van hun bedrijf voorop stellen en waarvoor geld verdienen van secundair belang is. Hun maatschappelijke missie is ‘social good’ organisaties helpen met het werven van inkomsten. Inkomsten die nodig zijn om hun doelen te realiseren en zo de wereld te verbeteren.


Achtergrondinformatie

Bij Kenta haar klanten gebeuren mooie dingen… Kentaa daagt haar klanten uit om ‘binnen’ naar ‘buiten’ te brengen en vice versa, waardoor mensen geld willen geven, in actie willen komen en/of zich aan hen willen verbinden. Klanten beoordelen Kentaa met ‘grote toegevoegde waarde, effectief, behulpzaam en passievol.’

De kennis van de markt en de nieuwste technologieën in combinatie met de talenten van haar medewerkers, brengt Kentaa tot vernieuwende online fondsenwerving tools. Ontdekken en verbinden zit nu eenmaal in het DNA van Kentaa.

Werken bij Kentaa

Kentaa werkt met cutting edge technieken. Ze hebben specialisten in dienst die het beste uit jou naar boven kunnen halen. Met een beetje geluk kun je hen ook nog wat bijleren. Ze staan open voor jouw ideeën en vinden het leuk om te experimenteren. 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist