TOP WERKGEVER: LinkPizza

LinkPizza is een van de grootste Europese influencer marketingplatforms. We matchen merken en influencers op de meest efficiënte en effectieve manier. Ons platform combineert het beste van twee werelden; de creativiteit en het bereik van de influencers, op een meetbare en schaalbare manier.

Waarom die schaalbaarheid van belang is? Samenwerken met 1 influencer is goed te managen. Samenwerken met 100 influencers vereist een efficiënt en schaalbaar platform, zodat je met een minimale tijdsinvestering een maximale ROI behaalt. LinkPizza maakt het mogelijk om als merk snel en gemakkelijk met honderden influencers samen te werken. Allen met de expertise, creativiteit en het bereik om een specifieke doelgroep te inspireren.

Merken vinden o.b.v. specifieke kenmerken (bijv. grootte van de influencer, segment - food, fashion, tech etc.) de juiste influencers en laten hen de merkboodschap delen op hun social media kanalen. Denk aan: TikTok, Instagram, YouTube, Twitter, Facebook en blogs. Middels een efficiënt proces kost een samenwerking ruim 50% minder tijd dan handmatig samenwerken met influencers. De resultaten van de campagne kun je bijvoorbeeld realtime zien in het campagne dashboard en LinkPizza neemt de facturatie uit handen.

Op ons kantoor in Amsterdam (10 minuten van het Centraal Station) werken we dagelijks met een klein en gedreven team (15 mannen en vrouwen) aan verdere ontwikkeling van ons platform. Inmiddels zijn we een scale- up met een bewezen track record. We hebben in totaal ruim 1.700 campagnes gefaciliteerd, met ruim 3.600 influencer samenwerkingen. Meer dan 750 merken en bureaus werken regelmatig met ons samen.

LinkPizza; het platform

Het LinkPizza platform is gebouwd als marketplace en is een SAAS model. Door gebruik van data en AI maken we samenwerken met influencers transparanter en efficiënter.
Het platform meet door middel van een plugin views, clicks en sales van aangesloten bloggers. Onze plugin en scrips meet meer dan 50 miljoen unieke views per maand op blogs en websites en maakt het mogelijk om geautomatiseerd gebruik te maken van affiliate programma’s. Daarnaast meten we meer dan 60 miljoen andere data points (bijv. Likes en reacties) op social media platforms zoals Facebook, Instagram en TikTok. Alle verschillende statistieken worden voor adverteerders en influencers overzichtelijk weergegeven in een dashboard.

Werken bij Linkpizza

Het development team werkt lean en agile en heeft een snel development proces. We ontwikkelen ca. 10- 12 versies per jaar en hebben een schaalbare microservice architectuur. We werken bijna volledig in Google Cloud en zijn op dit moment bezig om ook onze CI/CD omgeving naar de cloud te verhuizen.

Andere projecten die op de roadmap staan:

  • Internationale uitrol van het platform;
  • Matchmaking o.b.v. machine learning;
  • Complete Stripe integration;
  • Optimalisatie en uitbreiding van events- en notificatie systeem (Kafka).

Werken bij LinkPizza

Werken bij LinkPizza betekent dat je onderdeel wordt van een gedreven en ambitieus team. Op dit moment zijn we een team van 15, maar we verwachten komend jaar een sterke groei. We streven groei na in de breedste zin van het woord; persoonlijke groei, groei van de merken en influencers waar we voor werken en de (internationale) groei van LinkPizza. We zijn op zoek naar collega’s die met hun kennis, ervaring en growth mindset een belangrijke bijdrage willen leveren aan deze doelen.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist