TOP WERKGEVER: Lost Lemon

Locatie:

Haarlem

De werknemers van Lost Lemon zijn hoogopgeleide specialisten, die echt geloven in wat ze doen en waarom ze het doen. Ze doorbreken graag patronen. Doen het net even anders en denken net even wat verder. 


Achtergrondinformatie

Lenig, eigen(wijs), bewust, sprankelend én deskundig

Flexibiliteit leidt volgens hun tot goede, snelle oplossingen. Horen ze: ‘dat kan niet’, dan zijn ze op hun best. Want ze denken altijd in kansen. Zij verschuilen zich niet achter dogma’s of functies. Zij geloven in hun eigen kracht en doen het samen. En omdat ze hun werk graag doen, komen ze tot goede en innovatieve oplossingen.

Lost Lemon kiest bewust voor de overheidswereld
Ze voelen zich oprecht verantwoordelijk voor de maatschappij. Voor mensen bij wie niet alles vanzelf gaat. Dus hoe groter de maatschappelijke relevantie van hun werk, hoe interessanter ze het vinden. Ze opereren bovendien gemakkelijk op politiek, bestuurlijk, procesmatig, informatiekundig en technisch vlak. U ziet hun zo vaak mogelijk op de werkvloer rondlopen.

Groot en klein
Ze zijn groot genoeg om complexe projecten uit te voeren en klein genoeg om dynamisch, innovatief en onafhankelijk te zijn.

Werken bij Lost Lemon

Lost Lemon is een platte organisatie met heldere open communicatie, korte lijnen en iedere dag een volle ijskast. Werkend in inspirerende kantoren (lees: geen systeemplafond en grijze dossierkasten) tussen het groen op het terrein van de Haarlemse Kweektuinen en aan Station Haarlem. In kleine teams waar mensen voor hun mening durven uitkomen en waar collegialiteit en plezier in je werk de boventoon voeren. Klinkt te mooi om waar te zijn? Er is maar één manier om erachter te komen, solliciteer op één van hun vacatures of kom langs op de koffie.

Naast natuurlijk super leuke behulpzame collega’s biedt Lost Lemon haar medewerkers:

De mogelijkheid tot een lease-auto, 100% reiskostenvergoeding OV, (interne) opleidingen- en trainings mogelijkheden, flexibele werktijden, een volle fruitmand, een goede pensioen regeling, telefoonvergoeding en de mogelijkheid tot thuiswerken.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist