TOP WERKGEVER: Luminis

Location:

Amersfoort

Luminis is een software-technologiebedrijf dat is opgericht in 2002. Ze richten zich op het ontwikkelen van de softwaretechnologie die ze nodig hebben om voor en met klanten innovatie oplossingen te realiseren. 

Achtergrondinformatie

Als vooruitstrevend ICT-bedrijf richt Luminis zich op het ontstaan of uitbouwen van nieuwe businessmodellen van haar klanten met behulp van de nieuwe software technologie. Luminis begeleidt ideeën van plan tot praktijk. Van idee tot innovatie. Van brainstorm tot implementatie. Luminis is ingericht als een netwerkorganisatie, ook wel platform genoemd, bestaande uit verschillende kernen. Iedere kern is gevormd om een eigen ‘spike’ oftewel inhoudelijke identiteit. Door constante verdieping en onderlinge kennisdeling ontstaat een zichzelf versterkend platform.

Werken bij Luminis

Bij Luminis werken ruim 200 mensen die passie hebben voor hun vak en daarin willen uitblinken. Ze zijn een decentrale, platte organisatie waarin iedereen ruimte krijgt voor eigen ontwikkeling. Dit doen zij niet volgens een vast patroon. Jij krijgt zelf de verantwoordelijkheid voor wat je wilt bereiken en doen. Ze ondersteunen dit.

Talent waarderen zij enorm, want Luminis weet dat in IT tussen ‘gemiddeld’ en ‘goed’ heel veel verschil zit. Groei jij door tot de top van hun techneuten dan wordt je een ‘Fellow’. Maar eigenlijk is iedereen bij hun goed… Als je weet dat je een kei bent in je vak zouden ze je heel graag eens ontmoeten.

Stel je eens voor wat jullie samen kunnen bereiken! Luminis is regionaal aanwezig met 5 vestigingen (Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn, Arnhem en Eindhoven) en daarnaast Luminis Technologies in Apeldoorn. Hun locaties noemen ze ‘kernen’. Elke kern is een zelfstandig bedrijf binnen een groter geheel. Ieder met zijn eigen verantwoordelijkheid, specialisatie en cultuur. Op deze manier kunnen ze snel schakelen. Tussen de kernen werken ze nauw samen en delen ze kennis.

Wat je ervoor terug krijgt? Een gezellig, intiem team waar je persoonlijk benaderd wordt. Projecten in overleg, met aandacht voor jouw leerweg en ambitie. Een bijzondere werkplek in een voormalige suikersilo, een dagelijkse lunchwandeling, vers fruit en goeie koffie. Flexibiliteit, zelfstandigheid en ondernemerschap. En dat alles binnen een grotere organisatie, waar regelmatig te gekke, inspirerende evenementen georganiseerd worden – en teamuitjes niet op de laatste plek staan. Do they need to say more? 

Recente vacatures:

Cloud Native Engineer

Werk jij graag met de klant samen om nieuwe oplossingen te realiseren? En moderniseer je het liefst applicatielandschappen volgens de cloud architectuur principes? Deel je graag jouw kennis en expertise met collega's en externen? Dan zit je bij ons goed! Wij van Luminis zoeken namelijk naar een gepassioneerde Cloud Native Engineer. Ben jij dé persoon die we zoeken? Lees dan verder!

Cloud Native Engineer
Luminis APELDOORN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist