TOP WERKGEVER: Mobility Mixx

Locatie:

Almere

Mobility Mixx biedt een flexibele zakelijke mobiliteitsoplossing waarmee werknemers op elk moment zelf kiezen welk vervoermiddel het beste past bij de reis. Met één kaart kunnen werknemers gebruikmaken van een mix van vervoersmogelijkheden, zoals het OV, OV-fietsen, deel- en huurauto’s, taxi’s, maar ook parkeren, tanken en elektrisch laden met hun eigen auto. Genoeg duurzame mogelijkheden om te kiezen en geen gedoe met het opladen van een OV-chipkaart, want met de Mixx Card worden zakelijke reizen achteraf door de werkgever betaald. 

Over Mobility Mixx

Mobility Mixx is hét antwoord als u een slimme en persoonlijke mobiliteitsoplossing zoekt voor uw medewerkers. 

Zonder gedoe met bonnetjes en declaraties. En uitstekend te monitoren via overzichtelijke online rapportages. Daar worden we allemaal blij van. Wij zorgen voor een doordacht mobiliteitsplan dat aansluit bij uw persoonlijke situatie en uw specifieke wensen.

Optimaal van A naar B reizen. Of van C naar D. Op elk moment het vervoermiddel kunnen kiezen dat het beste past bij de reis. Dat is de filosofie van Mobility Mixx. Daarom stellen wij werkgevers en werknemers in staat hun ideale mobiliteitsmix samen te stellen. Een mobiliteitspakket dat volledig aansluit bij hun persoonlijke situatie. Zo brengen we werkgevers en werknemers verder.

Werken bij Mobility Mixx

Altijd al willen werken bij Mobility Mixx? Neem dan eens een kijkje naar onderstaande vacatures: 

 

Recente vacatures:

Lead Java Developer

Als Lead Java Developer bij Mobility Mixx werk je aan de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten op het gebied van mobiliteit. Dit doe je zowel door zelf te programmeren als samen met externe teams te werken, door inzicht in het gehele te hebben en de meest efficiënte /toekomst vaste oplossing te kiezen om ons platform voor onze klanten nóg beter te maken.

Mobility Mixx
Mobility Mixx ALMERE

Product Owner

Vind jij het interessant om een belangrijke rol te spelen in het uitbouwen en onderhouden van het MaaS platform dat multi-modaal reizen eenvoudig maakt? Ben jij de hands-on bruggenbouwer die business en techniek samenbrengt? Die vastlegt wat er nodig is en dit vertaalt naar de technische uitwerking? Wil je werken in een kleine maar dynamische en groeiende organisatie, met een breed werkveld? Wil je hard werken maar ook successen vieren (en soms gewoon vieren dat het mooi weer is)? Dan is dit een unieke mogelijkheid.

Mobility Mixx
Mobility Mixx ALMERE
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist