TOP WERKGEVER: Mobility Mixx

Locatie:

Almere

Mobility Mixx biedt een flexibele zakelijke mobiliteitsoplossing waarmee werknemers op elk moment zelf kiezen welk vervoermiddel het beste past bij de reis. Met één kaart kunnen werknemers gebruikmaken van een mix van vervoersmogelijkheden, zoals het OV, OV-fietsen, deel- en huurauto’s, taxi’s, maar ook parkeren, tanken en elektrisch laden met hun eigen auto. Genoeg duurzame mogelijkheden om te kiezen en geen gedoe met het opladen van een OV-chipkaart, want met de Mixx Card worden zakelijke reizen achteraf door de werkgever betaald. 

Over Mobility Mixx

Mobility Mixx is hét antwoord als u een slimme en persoonlijke mobiliteitsoplossing zoekt voor uw medewerkers. 

Zonder gedoe met bonnetjes en declaraties. En uitstekend te monitoren via overzichtelijke online rapportages. Daar worden we allemaal blij van. Wij zorgen voor een doordacht mobiliteitsplan dat aansluit bij uw persoonlijke situatie en uw specifieke wensen.

Optimaal van A naar B reizen. Of van C naar D. Op elk moment het vervoermiddel kunnen kiezen dat het beste past bij de reis. Dat is de filosofie van Mobility Mixx. Daarom stellen wij werkgevers en werknemers in staat hun ideale mobiliteitsmix samen te stellen. Een mobiliteitspakket dat volledig aansluit bij hun persoonlijke situatie. Zo brengen we werkgevers en werknemers verder.

Werken bij Mobility Mixx

Altijd al willen werken bij Mobility Mixx? Neem dan eens een kijkje naar onderstaande vacatures: 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist