Novadoc ECM

Locatie:

Utrecht

 Novadoc ECM verleent diensten rondom de implementatie en beheer van Enterprise Content Management, Case Management en Record Management, gebaseerd op IBM FileNet, Advanced Case Manager en Datacap in combinatie met Watson. Daarnaast heeft Novadoc ook Robotic Process Automation (RPA) specialisten die in no-time uw repeterende taken slim robotiseren.


Achtergrondinformatie

Novadoc is in 1998 opgericht als technisch installatie- en supportpartner voor FileNet in de Benelux. Met de ontwikkeling van de DMS-markt naar complete ECM-oplossingen en de inlijving van FileNet door IBM, is ook Novadoc hierin doorgegroeid. Novadoc uw expertise partner op het vlak van Digital Business Automation en Robotic Process Automation (RPA).

Werken bij Novadoc

Novadoc ECM is een compacte, no-nonsense organisatie. Ze opereren als een hecht team (33 medewerkers) in een informele sfeer. Haar team bestaat uit jonge, leergierige en ambitieuze medewerkers, maar ook mediore en seniore consultants. Diversiteit is voor hen erg belangrijk, alle competenties voor een implementatie en verandertraject zijn bij Novadoc aanwezig.

Novadoc biedt:

  • Brede functies;
  • Fulltime functie;
  • Goed salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist