Open Circle Solutions

Locatie:
  

Eindhoven

Open Circle Solutions is gespecialiseerd in maatwerk software. Experts leveren oplossingen op, op het hoogste niveau. Ze onderscheiden zich door samen met de klant projecten te formuleren en uit te voeren en zich niet te richten op detachering. De uitdagende projecten zijn veelal crossplatform Mobile, Java, Big Data in combinatie met AI en Machine Learning.

Open Circle Solutions - over de organisatie

Achtergrondinformatie

In 2014 besloten Patrick Deenen en Jordan van Est dat het tijd was voor de volgende stap. Samen hebben zij Open Circle Solutions opgericht, daarvoor werkten zij al een aantal jaren samen.

Inmiddels is Open Circle Solutions uitgegroeid tot een club van ontwikkelaars, projectmanagers en consultants. Die hoge kwaliteit maatwerksoftware leveren, met gebruiksgemak als belangrijkste speerpunt. Ontwikkeling doen ze samen met alle betrokkenen. Hun oplossingen worden zo een stuk gereedschap wat iedereen kan en wil gebruiken.

Ze werken bij voorkeur op basis van open source producten die door de community ontwikkeld zijn.

Door het slim inzetten van frameworks kunnen ze in korte tijd kwalitatief hoogstaande maatwerkoplossingen leveren, ter ondersteuning van kritische bedrijfsprocessen. Bedrijven voorop laten lopen door technologie en digitalisering. Dat is Open Circle Solutions!

Bedrijfscultuur

Open Circle Solutions kenmerkt zich door het frisse en dynamisch team wat opgebouwd is uit experts in hun eigen vakgebieden. Hun cultuur is verantwoordelijk, eigenwijs, kritisch en ‘klant centraal’ waarbij iedereen de vrijheid én verantwoordelijkheid krijgt om te presteren!

Vanuit een basis van Open Source technologie onderzoeken en testen medewerkers nieuwe tools en technieken. Hiervoor krijgen ze alle ruimte, tijd en opleidingsbudget zonder dat dit ze beperkt in hun keuzes en toekomstperspectief. Daarnaast wordt er bovengemiddeld geïnvesteerd in kennisdeling en opleidingen voor iedereen.

Open Circle Solutions - werken bij

Werken bij Open Circle Solutions?

Spreekt jou dit aan? En ben jij betrokken, creatief, gedreven en betrouwbaar? Bekijk dan snel de openstaande vacatures en misschien word jij binnenkort wel onderdeel van dit jonge, ambitieuze team!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist