Home >
OPEN.satisfaction

TOP WERKGEVER: OPEN.satisfaction

Locatie:
Specialisme:  

Amersfoort
ECM-oplossingen

OPEN.satisfaction levert volledige Enterprise Content Management oplossingen. Van project management, ontwerp, implementatie en beheer tot en met hosting. Op basis van het Alfresco en Kofax voert de organisatie implementaties uit. Daarnaast heeft OPEN.satisfaction diverse eigen oplossingen ontwikkeld, zoals OPEN.post, OPEN.hrm en OPEN.intranet.

Achtergrondinformatie

Het bedrijf is opgericht door een aantal enthousiaste ECM-experts. Samen met ontwikkelaars, projectmanagers en consultants vormen zij het team dat klanten begeleidt bij ontwerp, implementatie en beheer.

OPEN.satisfaction helpt graag met zaakgericht werken, architectuur, ECM-Quickscan, Kofax Health check, Kofax Workshop, Migratie-analyse, Content analyse, Alfresco Health check en het inrichten van functioneel beheer.

Bedrijfscultuur

Kiezen voor OPEN.satisfaction betekent kiezen voor een succesvol bedrijf met een prettige en collegiale werksfeer. Een bedrijf waar je een uitdagende en verantwoordelijke functie krijgt en samenwerkt met gemotiveerde collega’s.

Bij OPEN.satisfaction zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. In de visie vormen medewerkers namelijk de belangrijkste basis van het succes. Daarom investeren zij ook in de ontwikkeling van medewerkers via uitdagende projecten, interne coaching, persoonlijke ontwikkelplannen en opleidingen.

Naast een inspirerende en prettige werkomgeving biedt OPEN.satisfaction uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij OPEN.satisfaction, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. OPEN.satisfaction kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons