TOP WERKGEVER: OV Software

40 jaar geleden opgericht door Ton Oude Velthuis, is OVSoftware uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk software voor de overheid en het bedrijfsleven. Het werkterrein omvat de Randstand, Midden- en Oost-Nederland en Duitsland. Vanuit kantoren in Den Haag, Amersfoort, Oldenzaal en Münster, zijn we in deze regio’s gespecialiseerd in systeemarchitectuur, systeemontwikkeling en –integratie.

Ontwikkeling van software vindt plaats met behulp van moderne ontwikkeltechnologieën als Java en .NET, ondersteund door professionele, vaak open tools en platforms.

Onze vestiging in Den Haag is gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten voor de centrale overheid. Wij hebben veel ervaring met overheidsstandaarden van architectuur (NORA, GEMMA) tot front-end ontwikkeling (Webrichtlijnen). OVSoftware participeert in verschillende mantelovereenkomsten binnen de centrale overheid. We voeren projecten uit voor onder andere Stichting ICTU, de Belastingdienst, Rijkswaterstaat en de Ministeries van OCW, BZK, SZW, I&M en VWS. 

 

Recente vacatures:

Java Developer | Junior | werken in de regio – Enschede

Afwisselende, complexe en uitdagende Java projecten zowel op onze vestiging in Enschede als op locatie bij de klant. Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan als software ontwikkelaar met volop doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder! Met onderwerpen als Scrum, Test Driven Development, Spring, JSF, Wicket, JBoss, Glassfish, Scala, Big Data (NoSQL), SOAP, Maven, Hibernate, Mobile (Android/iOS), MVC ben je bekend of je vindt ze zeer interessant.

OV Software
OV Software ENSCHEDE
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist