Proactis

Esize is in 1999 begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe generatie inkoopsoftware. Eind 2001 vond de marktintroductie plaats en zijn de eerste klanten aangesloten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van Cloud Spend Management. Onze kracht schuilt in een unieke bundeling van inkoopexpertise en softwarekennis. Belangrijk daarbij is de gebruikersvriendelijkheid van de applicatie in combinatie met specialistische inkoopkennis op het gebied van vraagstukken rondom inkoopprofessionalisering en integrale procesoptimalisatie. De applicatie is dan ook ontwikkeld vanuit de gedachte “van inkopers voor inkopers”.

Vanuit deze achtergrond en op basis van onze unieke propositie zijn wij uitgegroeid tot specialist en marktleider op het gebied van geïntegreerde inkoopoplossingen. Inmiddels zijn een groot aantal succesvolle projecten gerealiseerd voor toonaangevende organisaties in uiteenlopende branches. Zo hebben we binnen de overheid een leidende positie verworven op het gebied van elektronisch bestellen en factureren. De oplossingen bieden ondersteuning aan de complete inkoopcyclus, ongeacht de branche waarin organisaties zich begeven. Onze klanten vindt u onder meer in de financiële en zakelijke dienstverlening, bouw, industrie, zorg, onderwijs en overheid.

 

Recente vacatures:

Senior JEE back-end developer bij Proactis

Ben jij een enthousiaste Senior JEE Backend Developer die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen? Ben jij een kei in het je eigen maken van nieuwe technologieën en het bedenken van toepassingen in complexe webapplicaties? Wil jij met een ambitieus team aan de basis staan van een verder internationaal succes van onze oplossingen? En vind je het leuk om in een dynamische organisatie te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Proactis
Proactis WEESP

Senior Java Web Developer bij Proactis

Ben jij een enthousiaste Senior Java Web Developer die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen? Werk je graag in de cloud en ben je een kei in het ontwikkelen van web- en appbased software? Wil jij met een ambitieus team aan de basis staan van een verder internationaal succes van onze oplossingen? En vind je het leuk om in een dynamische organisatie te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Proactis
Proactis WEESP
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist