Progaia IT

In de zomer van 1996 startten we Progaia IT Solutions. Wij stelden ons tot doel om efficiëntere en betrouwbaardere software te ontwikkelen dan toen gangbaar was. Daarnaast vinden wij uitdaging en plezier in het werk belangrijk. Deze twee uitgangspunten gelden vandaag de dag nog steeds en vormen de basis van ons succes.

 

Wat we doen

Wij implementeren software die de effectiviteit van uw organisatie verbetert. Dat doen we door het moderniseren van bestaande software (zie ook modernisatie) en door het ontwikkelen van geheel nieuwe software. Met de beschikking over een uiterst productieve ontwikkelomgeving doen we dat factoren sneller dan in de markt gebruikelijk is. Daarnaast integreren we uw bestaande systemen waarbij we ons bedienen van gerenommeerde ESB tooling in zowel closed als open source varianten.

Hoe we te werk gaan

We nemen de tijd om goed naar u te luisteren. We bevragen u kritisch over de zaken die u zou willen verbeteren en luisteren naar de door u gekozen oplossingsrichting. We gaan vervolgens de uitdaging aan om te zien of het nog beter kan. Hierbij houden we altijd rekening met de toekomst zodat nieuwe applicatie (onderdelen) moeiteloos in de keten kunnen worden opgenomen.

Onze werkethiek

Als werkgever gaan we ervan uit dat onze medewerkers ons kapitaal zijn. Vanuit die gedachte proberen wij steeds de ideale condities te creëren waaronder zij zich goed voelen en waardoor zij optimaal kunnen presteren.
We koesteren talent en geloven dat je alleen kan presteren als je plezier hebt in je werk. We organiseren regelmatig zogenaamde ‘terugkomdagen’ en kennisoverdracht sessies. We halen onze mensen terug uit de werksituatie om nieuwe ontwikkelingen met ze te delen gecombineerd met een leuk uitje, om zo de onderlinge band te versterken.

De basis is onze gezamenlijke passie voor IT !

 

Recente vacatures:

Senior Integratie specialist

Wil jij aan de slag bij dé specialist op het gebied van Software Integratie en IT Development? Zijn uitdagende projecten voor jou een must? Progaia richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van IT architectuur en integratie voor top 500 bedrijven zowel nationaal als internationaal. Wij zijn op zoek naar een Integratiespecialist Als integratiespecialist ben je verantwoordelijk voor ontwerp, realisatie en implementatie van integratie oplossingen bij onze klanten!

Progaia IT
Progaia IT DORDRECHT
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist