TOP WERKGEVER: Quintor

Quintor is een toonaangevend bedrijf op het gebied van Agile software development, Enterprise Java / .NET technologie en mobile development.

Wij hebben sinds onze oprichting in 2005 een gezonde groei doorgemaakt. Vanuit onze vestigingen in Groningen en Amersfoort ondersteunen wij onze klanten bij de uitdagingen die grootschalige enterprise projecten met zich meebrengen. Quintor beschikt over een Software Factory waarin wij inhouse projecten voor onze klanten uitvoeren.

Werken bij Quintor

Quintor behoort tot de top van de softwarebedrijven in Nederland, een positie die we verder willen uitbouwen. Daarom investeren wij actief in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Wie zoeken we
Quintor zoekt ICT specialisten met een afgeronde HBO/WO opleiding. Je beschikt over goede analytische vaardigheden en wilt tot de top behoren. Verder ben je actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je eigen kennis en vaardigheden.

De organisatie
Quintor kent een platte, informele organisatie met een open cultuur.
Binnen Quintor wordt veel geïnvesteerd in opleiding en training om te zorgen dat onze medewerkers behoren tot de beste Java en .Net specialisten.
Quintor is gevestigd op twee locaties, Amersfoort en Groningen. Onze opdrachten worden op een van deze kantoren of op locatie van de klant uitgevoerd. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met je woonplaats.

Procedure
Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek met het management en een gesprek met een toekomstig collega. De procedure is efficiënt ingericht en kan in korte tijd worden afgerond, zodat je snel weet waar je aan toe bent.

 

Recente vacatures:

Java Developer

Met jouw kennis en ervaring op het gebied van Java softwareontwikkeling lever je als Java Developer een belangrijke bijdrage aan je team. Je positief kritische en analytische houding draagt bij aan het scherp houden van het team en leidt tot betrouwbare code. Daarnaast durf je verfrissend mee te denken en draag je bij aan de innovatieve ontwikkeling.

Java Developer

Java Software Architect

Met jouw kennis en ervaring op het gebied van Java softwareontwikkeling lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de maatwerk applicaties en systemen in je teams. Je positief kritische en analytische houding draagt bij aan het scherp houden van het team en leidt tot betrouwbare code. Daarnaast durf je verfrissend mee te denken en draag je bij aan de innovatieve ontwikkeling.

Java Software Architect
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist