Recognize

Locatie:

Almelo

Kwaliteit, creatief, vernieuwend en oplossingsgericht. Dat is Recognize in een notendop. Recognize ondersteunt organisaties bij het bedenken, ontwerpen én ontwikkelen van digitale oplossingen. De verbinder tussen business en IT. Of het nu gaat om finance, sales, bouw, infra, marketing of logistiek. Recognize weet er raad mee.


Dé verbinder van business én IT

De wereld om ons heen verandert in een rap tempo. Digitale ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Recognize ondersteunt organisaties bij die digitalisering en de bijbehorende cultuurverandering. Dit doen ze door business en IT met elkaar te verbinden. Voor uiteenlopende organisaties is Recognize het verlengstuk als het gaat om digitalisering.

Recognize kijkt samen met haar klanten naar hun in- en externe processen. Hierdoor ontdekken ze waar de behoefte ligt en kunnen ze verschillende disciplines en competenties met elkaar in contact te brengen.

Oftewel: connected possibilities. Op die manier realiseren ze samen de beste digitale oplossingen en creëren ze waarde.

De werkwijze van Recognize
Bij Recognize werken ze in Agile-teams. Niet omdat het hip is, maar om snelheid te maken, wederzijds betrokken te blijven en kwaliteit te leveren. Bovendien hebben ze een vast werkproces. Dit bestaat uit drie fases: plan, build en run. Op die manier realiseren ze de beste digitale oplossingen voor organisaties.

Werken bij Recognize

Met een team vol talenten ontwikkelt Recognize de beste digitale oplossingen voor uiteenlopende organisaties. Wil jij onderdeel worden van het Recognize-team? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer:

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist