Regas

 

Regas ontwikkelt het softwareprogramma REGAS. Met REGAS beheren organisaties en instellingen zelf hun primaire bedrijfsprocessen. Flexibel en gebruiksvriendelijk. Samen met haar professionele partners biedt Regas een full service concept. Van ontwikkeling tot beheer.
Regas richt zich met haar registratiesoftware REGAS op ondersteuning van het primaire proces, op plekken waar mensen met mensen werken. De eigenschappen die REGAS kenmerken zijn innovativiteit, focus op de behoeften van de professional en uitgebreide toepassingsmogelijkheden. De drie pijlers in de software zijn Volgen, Verbinden en Bewaken. Regas heeft ontwikkel afdelingen in Woerden en Groningen.

 

Werken bij REGAS

Sinds 1997 is REGAS één van de belangrijkste leveranciers van cliëntvolgsystemen voor de hulpverlener in de zorg- en welzijnssector. Het betrouwbare en flexibele cliëntvolgsysteem is in te richten naar de wensen van de klant. REGAS verbindt betrokkenen; van professional tot netwerkpartner, van hulpverlener tot ouder. Zo signaleert REGAS doorlooptijden, notificeert het over naderende deadlines en stuurt het cliënten automatisch een afspraakherinnering per sms.


REGAS is qua omvang niet te groot, maar ook niet te klein. Als medewerker kan je makkelijk invloed uitoefenen binnen het bedrijf, er is altijd ruimte voor discussie. Daarnaast besteed REGAS veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling; een werknemer is niet zomaar een nummertje.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist