TOP WERKGEVER: Rithm

Locatie:

 Rotterdam

Met bijna 20 jaar ervaring heeft RITHM de afgelopen jaren veel IT Projecten opgeleverd. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot projectleverancier en detacheerder. Onze droom is om in de komende 5 jaar voorkeursleverancier te worden voor Rotterdam en omstreken. Ambitieus, maar met haar kennis & kunde absoluut haalbaar!


Achtergrondinformatie

RITHM is een jong, sterk groeiend bedrijf met een krachtige visie waarin zelforganisatie en technologie bij elkaar komen. Ze zien dat veel activiteiten die in een organisatie plaatsvinden, niet gericht zijn op waarde toevoeging! Wat wel waarde toevoegt is mensen weer het werk laten doen waar ze goed in zijn. RITHM zorgt daarvoor door slimme software te maken.

Om dat waar te maken zijn de kennis en vaardigheden van haar professionals een groot goed.

Reden genoeg om aanzienlijk te investeren in ontwikkelingsmogelijkheden voor haar medewerkers.

Werken bij Rithm

RITHM bestaat uit zo’n 25 man. In de zomer bbq-en ze met elkaar en word je gewaardeerd op je kook en/of bakkunsten. Traditionele beoordelingsgesprekken doen ze niet aan. Ze zijn geen doorgewinterde corporate organisatie waar alles volgens regels en procedures loopt en dat willen ze ook niet worden.

Rithm is onderdeel van Almende investments een groep zelforganiserende bedrijven in Rotterdam. de klanten bestaan o.a. uit TNT, ministerie V&J en diverse kennisinstellingen. Je salaris wordt betaald op de 25ste van de maand. Als er thuis iets aan de hand is neem je (of geven ze je) vrij zonder gezeur. Maken ze winst? Dan verdelen ze die over het hele team. Ze detacheren je 4 dagen per week zodat je ook 1 dag ‘in-house’ bent en kunt genieten van het fantastische uitzicht!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist