SDB Professionals B.V.

Locatie:

Den Haag

SDB is dé specialist in software development. Software bouwen is voor de mensen van SDB het leukste wat er is, zeker als het gaat om mission critical applicaties. Java verstaan ze als geen ander en wanneer de allerhoogste eisen worden gesteld aan kwaliteit en technologie zijn ze op hun best. Met hun Java meesterschap helpen ze klanten om voorsprong te creëren en te behouden. De aanpak van SDB biedt de snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit die daarvoor nodig is. 

SDB werkt voor vooruitstrevende bedrijven die beseffen dat ICT en software uiteindelijk groei en meer winst zullen opleveren.

SDB - de organisatie

Achtergrondinformatie

Sinds 1988 ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden ze bij SDB bedrijfskritische applicaties voor hun klanten. Zoals wereldwijd toegankelijke portals, (inter)nationale consumenten-, bedrijfs- en internetapplicaties. De aanpak is flexibel en snel. Al binnen twee weken leveren ze goed werkende software op. Software die aan alle eisen voldoet, gemakkelijk uit te breiden is en uitstekend te onderhouden is.

SDB voert projecten uit voor overheid, bank- en verzekeringswezen, transport, onderwijs, uitgeverijen, dienst- en zorgverlening. Bedrijven als ABN AMRO en European Patent Office, Verkeer en Waterstaat, ICTU, Belastingdienst, Rijkswaterstaat en diverse andere ministeries (E-Overheid). Maar ook voor middelgrote bedrijven die een concurrentievoorsprong willen behalen. Bedrijven die er ook van overtuigd zijn dat software een bedrijf kan maken of breken.

Bedrijfscultuur

SDB is een club van bevlogen en vakbekwame Javanen. Bedrijfskritische software bouwen die écht goed in elkaar zit, is al 30 jaar hun passie. Dat vinden ze het leukste wat er is en zorgt er ook voor dat ze de drive hebben om door te gaan waar andere stoppen. Gewoon omdat ze de beste willen zijn in hun vak! 

 Meesterschap maakt écht het verschil voor hun klanten. Dat vraagt ook dat ze blijven leren en blijven groeien. Dat staat dan ook hoog in het vaandel. Daarom bieden ze al hun mensen ook een persoonlijk en op maat gemaakt groeipad.

SDB - werken bij

Werken bij SDB?

De projecten zijn uitdagend en bieden een snelle leercurve. Ieder project wordt gezien als kans om hun meesterschap te bewijzen en verder te verfijnen. Spreekt jou dit aan en wil je ook meesterschap bereiken? Bekijk dan snel de openstaande vacatures!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist