TOP WERKGEVER: Sogeti Nederland B.V.

Locatie:

Amsterdam/Eindhoven/Capelle aan den Ijssel/Amersfoort/Vianen

Sogeti Nederland B.V. (Sogeti) is een ICT-dienstverlener die mensen uitdaagt om zich te blijven ontwikkelen en het optimale uit zichzelf te halen. Sogeti-medewerkers zijn dan ook gepassioneerde vakmensen die actief bijdragen aan het resultaat van hun klanten. Hun visie op ICT laat zich zodoende samenvatten als: ´Resultaat door gepassioneerd ICT-vakmanschap´.


Achtergrondinformatie

Hun idee van ICT betekent dat Sogeti de verantwoordelijkheid neemt voor de activiteiten bij klanten. Ze verplichten zich aan het resultaat op basis van professionaliteit en ondernemerschap. Ze gaan voor hechte en langdurige relaties met hun  klanten. Dus ze zorgen er altijd voor dat hun werk concreet bijdraagt aan de strategische doelstellingen van de klant. 

Om dat waar te maken zijn de kennis en vaardigheden van hun professionals een groot goed. Reden genoeg om aanzienlijk te investeren in ontwikkelingsmogelijkheden voor hun medewerkers.

Werken bij Sogeti

Sogeti is bovendien ingericht in expertise-divisies waarin mensen met eenzelfde passie werken. Hierdoor zijn medewerkers omringd door vakgenoten met vergelijkbare competenties en expertise

Sogeti biedt:

  • Persoonlijke ontwikkeling;
  • Laptop en abonnement;
  • Flexibel cafetariamodel;
  • Persoonlijk budget.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist