Techforce1

Wij zijn een hechte club met bevlogen engineers die een missie hebben: het ontwikkelen, inrichten en stroomlijnen van foolproof applicaties, processen en architecturen. De passie voor het werk, open source-technologieën en het leveren van vakmanschap is wat ons bindt. Heb je deze passie ook? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Techforce1 werken bij

Over Techforce1

Techforce1, daar kom je verder mee. In onze werkzaamheden zijn we eigenzinnig, communicatief en mondig. We zijn niet alleen technisch ijzersterk, maar ook teamspelers in hart en nieren. Dat alles in goede banen wordt geleid is bij ons vanzelfsprekend, wij nemen IT-vraagstukken uit handen van onze klanten en lossen deze met volle passie op. Zulke vraagstukken komen van grote multinationals tot aan overheidsinstellingen, maar ook van start-ups en scale-ups. En hebben een gemiddelde duur van een jaar of meer. Genoeg uitdaging dus.

 

Wij vinden kennisdeling en professionaliteit key, maar plezier hebben in wat je doet is voor ons nog belangrijker. Mede daarom vinden we ook dat alle medewerkers een stem moeten hebben in de koers van ons bedrijf. Zo staan we als één man achter de kwaliteit van Techforce1.

Werken bij Techforce1

Ons team bestaat uit mensen waar je wat aan hebt. Die helder voor ogen hebben wat het doel is en die weten dat je samen sterker staat. Echt een team waarop je kunt bouwen. Krijg je hier energie van? Dan zit je bij ons goed! Verder bieden wij dit nog aan:

  • Genoeg mogelijkheden om te groeien
  • Gemotiveerde collega’s met een goede werksfeer
  • Volop vrijheid en kans om samen met je collega’s de richting van ons bedrijf te bepalen
  • Uitmuntende winstdelingsregeling
  • Gave uitjes en de mogelijkheid om samen met collega’s naar conferenties te gaan
 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist