Transsmart B.V.

Wie we zijn
Wij zijn een trotse en ambitieuze leverancier van slimme logistieke softwareoplossingen met een belangrijke missie. Namelijk (de klanten van) onze klanten tevreden maken.
Elke dag weer zetten onze logistieke professionals net dat stapje extra voor de klant én zijn klanten. We zijn continu op zoek naar dat wat het verschil voor de klant zijn organisatie maakt. We gaan samen voor logistieke resultaten die impact maken.
Wat we doen
Logistiek verwonderen
Met onze oplossingen helpen wij de klant met het optimaliseren van hun serviceverlening, een gestroomlijnd logistiek proces te voeren zonder fouten en meer conversie te genereren tijdens verkopen. Hoe we dit doen? Bezoek onze website voor meer informatie: www.transsmart.com
 

Recente vacatures:

Java Support Engineer

Wel eens bij een webshop iets besteld? Ben jij je bewus van alle achterliggende processen? Dan is de kans groot dat de logistieke data van die verzending over onze back-end gelopen is! We groeien hard en om de software te verbeteren en nog verder schaalbaar te krijgen zoeken wij enthousiaste software engineers. Spreken de termen "meer", "groter" en "mooier" je aan? Of "API", "webservices", "microservices", "JPA", "Terrabytes"? Kom dan eens een kop koffie drinken bij ons op kantoor. Kunnen we meteen laten zien waarom je bij ons welkom bent!

Java Support Engineer
Transsmart B.V. TILBURG
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist