Vitas

Vitas is een toonaangevend bedrijf op het gebied van Agile software development. We zijn een klein flexibel bedrijf, maar met de professionele werkwijze van een grote ICT-dienstverlener.

Over Vitas

Bij Vitas ontwikkelen we bruikbare, nieuwe en veilige IT-oplossingen. We specialiseren ons op het gebied van Blockchain, Development, Cyber Security, Data & Inzicht en Creative Development. Onze projectaanpak is in eerste instantie altijd Agile. Onze ervaring is namelijk dat wensen en inzichten veranderen gaande een project. Op die manier kunnen we daar alert en flexibel op reageren.

Een belangrijk onderdeel van onze projectaanpak is het definiëren van succesfactoren. Dat zijn de resultaten en voorwaarden waarin succes afgemeten kan worden. De meest belangrijke daarin is de gebruikersacceptatie. Dit regelen we vanaf de start dan ook direct goed in. We beginnen met een intake waarin wij in korte tijd de probleemstelling en wensen in kaart brengen. Het doel van de intake is om een duidelijk en gestructureerd beeld te krijgen van onze klanten en hun wensen. Op die manier leveren wij IT-oplossingen op maat.
We geloven in duurzame relaties en streven ernaar om verwachtingen te overtreffen.

Werken bij Vitas

Door onze medewerkers en klanten worden we ervaren als een gezellig/informeel, maar professioneel bedrijf.De dapperen, de heldhaftigen, de nerds, de devs, de makers, de communicators. Bij Vitas geloven we erin. Wij staan voor kwaliteit, eerlijkheid, integriteit en professionaliteit. Samen verhogen wij de lat, wij bouwen, ontwikkelen, implementeren en testen.

Wij zijn nieuwsgierig, geïnspireerd, open minded, leergierig, bevlogen en ready to go! Het zit in het DNA van Vitas Young Talent.

De afgelopen 15 jaar hebben we ervaren dat de vraag naar junioren groot is bij onze opdrachtgevers, maar dat er wel veel gevraagd wordt van iemand die net afgestudeerd is. Opleidingen leiden namelijk breed op, maar bedrijven vragen zeer specifieke kennis. Het is daardoor een flinke overgang van student naar young professional.

Om deze overgang zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij een traineeship ontwikkeld van 12 maanden, waarbij het doel is dat onze trainees na die 12 maanden rechtstreeks in dienst gaan bij een van onze opdrachtgevers en zo verzekerd zijn van een baan.

Lijkt het je wat om het team van Vitas te ondersteunen? Bekijk dan vooral de vacatures!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist