Young Colfield

Locatie:

Amsterdam

Young Colfield biedt jonge, zelfbewuste talenten de mogelijkheid om een traineeship te volgen. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van coachingsessies en trainingen. Young Colfield werkt o.a. voor ING, ABN Amro en KLM. Ga jij aan de slag bij een van de uitdagende opdrachtgevers?


Vacatures bij Young Colfield


Traineeships voor zelfbewuste talenten


Young Colfield biedt jonge talenten een plek waar ze werkervaring kunnen opdoen en zichzelf kunnen ontwikkeling. Dit alles met kennis én gevoel. Tijdens de traineeship volg je trainingen en heb je coachingsessies waarbij je onder andere leert over persoonlijk leiderschap en gezonde zelfreflectie. Ook leer je praktische skills zoals presenteren en communicatie.

Deze inzichten en kwaliteiten worden voortdurend ingezet tijdens inhoudelijk uitdagende opdrachten bij opdrachtgevers als ING, ABN Amro, KLM, NIBC, innovatieve start-ups en overheidsinstellingen.

Talent & Dedicated program

Het bedrijf biedt twee soorten traineeships aan: een Talent program en een Dedicated program.

  • Het Talent program is hét traineeship voor mensen die zich breed willen ontwikkelen na hun wo-opleiding. In twee jaar vervul je binnen dit traineeship namelijk verschillende functies bij een breed pallet aan bedrijven. Voor je trainingen en coachingsessies kom je naar de Young Colfield thuisbasis in Amsterdam.
  • Het Dedicated program is gericht op mensen met een passie voor IT die zich bij één van de opdrachtgevers verder wil specialiseren. Van IT-business analist tot software engineer; er zijn verschillende opties mogelijk. Samen met je trainee team volg je verschillende trainingen en je hebt regelmatig individuele coachingsessies met je Talent Manager.

Traineeship volgen bij Young Colfield

Wil jij de ontdekkingsreis samen met Young Colfield aangaan, waar je kennis én gevoel inzet om jouw eigen koers te bepalen? En wil jij het beste uit jezelf halen, terwijl je bij uitdagende opdrachtgevers werkt? Dan is een traineeship bij Young Colfield iets voor jou! Bekijk hieronder direct de openstaande vacatures en klik op 'Solliciteer'.

Werken bij Young Colfield

 

Recente vacatures:

IT Business Trainee

Heb jij sterke affiniteit met zowel de IT wereld áls de business en strategie? En sta jij open voor een flinke dosis inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan voor een rol als Business IT trainee bij NIBC via het Dedicated Program van Young Colfield! Als Business IT trainee volg je een traineeship van 13 maanden dat gericht is op gedreven, WO-afgestudeerde starters met een passie voor IT en business. Dus ben jij recent afgestudeerd (max. 2-3 jaar werkervaring) en wil jij een van de kartrekkers worden van de digitale transformatie van NIBC? Lees dan snel verder!

Young Colfield
Young Colfield AMSTERDAM-ZUIDOOST

Software Engineering Trainee

Heb jij een passie voor IT en programmeren? En sta jij open voor een flinke dosis inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan voor een rol als Software Engineer via het Dedicated Program van Young Colfield! Als ING Software Engineer start je een traineeship van 13 maanden dat gericht is op gedreven, WO-afgestudeerde starters met een passie voor IT en programmeren. Dus ben jij recent afgestudeerd (max. 2-3 jaar werkervaring) en wil jij aan de slag als DevOps engineer binnen een van de grootste banken van Nederland waar IT volop in ontwikkeling is? Lees dan snel verder!

Young Colfield
Young Colfield AMSTERDAM-ZUIDOOST

IT Business Trainee

Ben jij degene die bruggen kan slaan tussen IT en Business? En sta jij open voor een flinke dosis inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan voor een rol als ABN AMRO IT Business trainee in het Dedicated Program van Young Colfield! Als ABN AMRO IT Business trainee start je een eenjarig traineeship dat gericht is op gedreven, WO-afgestudeerde starters met een passie voor IT. Dus ben jij recent afgestudeerd (max. 3 jaar werkervaring) en wil je de schakel zijn tussen IT en Business binnen een van de grootste banken van Nederland waar IT volop in ontwikkeling is? Lees dan snel verder!

Young Colfield
Young Colfield AMSTERDAM-ZUIDOOST
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist