TOP WERKGEVER: Yrz Consulting

Locatie:
Specialisme:  

Eindhoven
Software

Yrz bedient haar klanten met passende technische software experts. Ze zijn dienstverlener en gespecialiseerd in het ontwikkelen van technische (embedded) software.


De Hightechindustrie van zowel de machine- en apparatenbouwers, als de producenten van consumentenelektronica en medische- en beeld verwerkende applicaties behoren tot het expertisegebied van Yrz.

Achtergrondinformatie

Bij Yrz zijn ze ervan overtuigd dat de Hightechindustrie hoge en specifieke eisen stelt aan de technische en persoonlijke competenties van mensen. Hun software professionals voldoen aan die eisen. De actuele kennis van gangbare en nieuwe technologieën en de betekenis daarvan voor hun klanten, maakt dat Yrz de kwaliteit van haar dienstverlening steeds op een zeer hoog peil houdt.

Bedrijfscultuur

Bij Yrz werken mensen aan uitdagende opdrachten die hen op het lijf geschreven zijn. Doen waar je goed in bent en werken aan wat je boeit dat is waardoor mensen beter presteren en waardoor hun klanten een hogere kwaliteit en productiviteit behalen. Daarnaast blijven ze met medewerkers in gesprek zodat ze ook de veranderingen in hun ambities leren kennen.

De klanten van Yrz hebben uitdagende vraagstukken in de hightechindustrie. De medewerkers van Yrz ontwikkelen software voor o.a. machines, consumenten elektronica en medische- of beeldverwerkende applicaties.

Natuurlijk investeert het bedrijf ook in verdere ontwikkeling. Het biedt opleidingen, boeken en/of hardware om werknemers te steunen in hun huidige rol, maar ook om vorm te geven aan een volgende stap in hun ambities. Yrz vindt het belangrijk dit samen met zijn medewerkers te doen, en nodigen werknemers uit een actieve rol in hun ontwikkeling te spelen.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist