Home >
Werkgevers
58

Werkgevers

Alten

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in softwaretesten en BI consultancy in verschillende branches. Ons doel is om herkend en erkend te worden als één v..

Alten

Axual

Wij zijn Axual, een jonge en frisse startup met een missie: de kracht van waardevolle informatie in organisaties ontketenen, in real time. We stellen klanten in staat om directer en sneller op wensen ..

Axual

Bartosz

“Software makes the world go ‘round'” Maar goede software komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het maken van écht goede software is een vak, en écht goede software wor..

Bartosz

Cavero

Cavero is een open en platte organisatie waar eigen verantwoordelijkheid op prijs wordt gesteld. Kwaliteit wordt altijd gezien en gewaardeerd. Caverianen zijn teamspelers en echte specialisten die ene..

Cavero

Comecer

Comecer Netherlands BV in Joure ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve apparatuur en applicatiesoftware voor ziekenhuizen ten behoeve van de Nucleaire Geneeskunde en (Radio)farmaceutische indu..

Comecer

Copernicus Interchange Technology

Al meer dan 15 jaar is Copernicus de specialist als het gaat om integratie uitdagingen. In een prettige, collegiale en informele werkomgeving staat ons team van professionele en eigenzinnige medewerke..

Copernicus Interchange Technology

Dexels

Dexels was opgericht door Martin Bergman en Arjen Schoneveld in 2000 nadat Arjen was gepromoveerd. Het doel was om een ERP te bouwen voor de sportgemeenschap – Sportlink – om daarmee e..

Dexels