Testimonials

Java developers nodig? Kijk op JouwICTvacature Zakelijk voor meer informatie over het werven van java developers.

De hulpvaardigheid, de professionaliteit, de eerlijkheid en het vlotte schakelen vanuit Jouw Java Vacature was verfrissend en prettig en heeft geresulteerd in een goede match met een kandidaat en Mactwin.
"Dank voor de samenwerking. Ik vond jullie vergeleken met andere recruiters een verademing om mee samen te werken."
"Deze overtuiging bleek geen loze belofte want binnen twee maanden hebben we twee Java professionals kunnen toevoegen aan ons team."
"Jouw Java Vacature is een prettige samenwerkingspartner. Onze verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn inmiddels overtroffen."
"We hebben de dienstverlening van JouwJAVAvacature.nl en daarmee onze samenwerking met Bart als zeer proactief ervaren."
"De gevonden kandidaat sluit goed aan bij de wensen en eisen die we stellen aan medewerkers binnen ons bedrijf. Daarnaast heb je je erg betrokken getoond bij het behartigen van de belangen van de kandidaat en de belangen van de opdrachtgever. Dit heeft tot een succesvolle match geleid."
"De wervingsbehoefte bij de Kamer van koophandel zal voorlopig groot zijn en ik als portefeuillehouder voor ICT heb veel vertrouwen in jou als supplier voor met name de moeilijk te vinden ontwikkelaars."
"De meeste recruitment agencies rekenen exorbitante tarieven. JouwJavaVacature doet daar gelukkig niet aan mee en daarom zullen we in de toekomst ook weer een beroep op hun doen."
"Wij hadden onze vacature voor ervaren Java developer al enige maanden openstaan, maar het was ons nog niet gelukt deze in te vullen. Het was daarom goed om te ervaren dat we via jullie website interessante kandidaten aangeboden hebben gekregen en we de vacature ook op deze manier hebben kunnen invullen!"
"We ervaren onze samenwerking als zeer prettig door de korte lijnen en de duidelijkheid en directe communicatie."
"De eerste paar maanden hebben we veelvuldig contact gehad over het type versterking die we zochten. Onze wensen en eisen scherp krijgen en bijstellen. En na ieder gesprek kort evalueren. Het contact is super goed, de persoonlijke benadering is erg prettig".
"Zoals het er nu voor staat is JouwJAVAvacature.nl voor ons een goede partner voor het plaatsen van personeel. Buiten het feit dat de kosten vele malen lager zijn dan bij de traditionele recruiters is de persoonlijke aandacht een groot pluspunt"
"Die inzichtelijkheid, zonder verborgen addertjes onder het gras, heb ik als prettig ervaren.''
"Uitstekende samenwerking en een goed resultaat."
"De ondersteuning en medewerking van Menno zijn zeer goed te noemen, altijd bereid om flexibel aanpassingen en wijzigingen op te volgen. Dit heeft geresulteerd in het snel in gesprek raken met diverse ICT'ers in een zeer krappe markt."
"Tijdens onze zoektocht is mij duidelijk geworden dat je een betrokken partner bent".
"JouwJavavacature heeft Yarden prima geholpen bij het vinden van een Java Software Ontwikkelaar/Architect."
"Wat ik vooral heb gewaardeerd zijn de afstemmingen om elkaar scherp te houden en de wil om tot een succesvolle invulling te komen. Wat mij betreft ben je daarin prima geslaagd."
"Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking en wij zullen met veel vertrouwen gebruik blijven maken van de diensten van jouwJAVAvacature"
“Het vinden van goed IT personeel is voor in onze kennisintensieve branche anno 2017 niet eenvoudig. Sergé Alfons van JouwJAVAvacature.nl heeft ons op een professionele manier aan goede kandidaten geholpen zodat we 2 nieuwe medewerkers hebben kunnen aantrekken.”
''De prijs-kwaliteitverhouding is zeer gunstig ten opzichte van de vele andere partijen. Ook het proces is heel duidelijk. Geen lastige constructies of formules waar je niet op zit te wachten als werkgever.''
"In de toekomst zullen we voor vergelijkbare vacatures ook zeker weer een beroep doen op jullie diensten"
"JouwJavaVacature is naast onze direct werving onze vaste partner in het werven van JAVA developers en is er onlangs in geslaagd 2 kandidaten voor ons te werven."
"Wij ontvingen in rap tempo de cv’s van goede kandidaten waaruit we inderdaad een keuze hebben gemaakt."
"Voor een zeer acceptabele prijs hebben we snel een goede collega gevonden."
"Sergé blijft ons continu verrassen met zeer gedreven en gekwalificeerde kandidaten."
"Eind juni startte onze samenwerking en per begin september start onze nieuwe collega in de functie van Java Developer. We kunnen daarmee terugkijken op een zeer geslaagde search."
"Wesley Prij nam tijdens het intake gesprek uitgebreid de tijd om goed in beeld te krijgen wat voor soort JAVA developer bij ons past".
''De werkwijze van JouwJAVAvacature.nl, en specifieker de persoon Wesley Prij, is ons erg goed bevallen.Zowel qua kwaliteit van de aangedragen contacten, de tijdsduur waarin dit geregeld was, alswel de hulp bij de onderhandeling. Ook zijn we erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding.''
"Er werd veel tijd genomen om zowel onze cultuur te begrijpen als de werkzaamheden waar we dagelijks mee te maken hebben. Het contact is prettig geweest waardoor we ons goed naar buiten toe vertegenwoordigd voelden."
"Jouw inzet en enthousiasme bij onze zoektocht naar Java Developers zijn voor ons van grote waarde geweest."
"De meeste recruitment agencies rekenen exorbitante tarieven. JouwJavaVacature doet daar gelukkig niet aan mee en daarom zullen wij in de toekomst ook weer een beroep op hen doen."
''Ik heb de samenwerking met Serge Alfons als zeer prettig ervaren bij Jouw Java Vacature. Serge bracht mij in contact met interessante kandidaten in een gespannen markt waarbij de profielen die wij zoeken (integratie specialisten) zeer specifiek en schaars zijn''.
"Wij zijn zeer tevreden over de professionele en plezierige manier waarop jij ons ondersteunt in de werving van deze schaarse professionals. Daarnaast onderscheidt JouwJavavacature.nl zich van andere partijen door een faire prijsstelling"
"Tot ons grote plezier hebben wij inmiddels een kandidaat via JouwJavavacature.nl een aanbod gedaan en hij heeft deze geaccepteerd!"
"JouwJAVAvacature.nl begrijpt prima wat wij als werkgever zoeken. Ze communiceren open en eerlijk, zodat ze de verwachtingen waar kunnen maken. Dat alles samen met de prijs heeft voor mij de doorslag gegeven."
"Waar de meeste recruitment bureaus torenhoge tarieven rekenen en/of uiteindelijk ook niet in staat zijn gebleken aan Blue4IT de juiste kandidaten te leveren, rekent JouwJavaVacature.nl een redelijke vergoeding en heeft JouwJavaVacature bewezen wel de juiste kandidaat te leveren in een moeilijke markt."
"Wij zijn bijzonder content met het resultaat, de prijs-prestatieverhouding en het aanbod van kandidaten."
"De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend te noemen en we zullen jullie in de toekomst zeker vaker inschakelen voor het vinden van collega's. Bedankt en ga zo door!"

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op: