TOP WERKGEVER: Tenuki B.V.

Locatie:


Delfgauw

Je staat er misschien niet bij stil, maar elke dag kom je een beetje in aanraking met het werk van Tenuki. Of je nu de files op jouw route bekijkt via een app, de recente opstoppingen ontwijkt met de navigatie in de auto, of luistert naar de verkeersinformatie op de radio, Tenuki staat aan de basis van al deze informatie.

Achtergrondinformatie

Tenuki heeft zich gespecialiseerd in verkeersinformatie en beweegt zich actief in het veld van Smart Mobility. De expertise van Tenuki ligt in gebruikersgerichte en verkeersinformatie gerelateerde software in de breedste zin van het woord.

Al meer dan 20 jaar geven hun software en systemen op diverse wijze inzicht in de verkeersstromen in Nederland en daarbuiten. De producten van Tenuki worden intensief gebruikt door verkeerskundigen, diverse wegbeheerders en verwante instanties.

Vanuit de Tenuki vestigingen in Delfgauw en Den Bosch ontwikkelen hun medewerkers, verkeersinformatie gerelateerde, software die in het teken staat van de gebruiker. Denk hierbij zowel aan web en desktop based applicaties, als aan apps voor je mobiele telefoon. Zij geloven er sterk in dat software goed te onderhouden, betrouwbaar en gebruikersgericht moet zijn.

Naast het ontwikkelen van software bieden zij deskundig advies op het gebied van verkeersinformatie. Ze denken mee over innovatieve concepten en ontwerpen goed doordachte oplossingen. Deze oplossingen dragen onder andere bij aan het correct doorgeven van actuele informatie aan diverse afnemers over wegwerkzaamheden, files en andere verkeersstoringen.

Deze oplossingen dragen onder andere bij aan het correct doorgeven van actuele informatie aan diverse afnemers over wegwerkzaamheden, files en andere verkeersstoringen.

De opdrachtgevers van Tenuki zijn: de overheid en private partijen. In de traditionele markt neemt Tenuki een belangrijk aandeel in, terwijl in de nieuwe markt de recente ontwikkelingen nauwgezet worden gevolgd en op wordt geanticipeerd. De wereld van Smart Mobility is namelijk volop in beweging en dat biedt hun kansen tot ontwikkeling en innovatie.

Bedrijfscultuur 

Bij Tenuki werken ze in een afwisselende en uitdagende omgeving en zijn ze constant opzoek naar verbetering en groei.

Ze onderscheiden zich van andere bedrijven doordat ze meer kunnen bieden. Ze motiveren je om het beste uit je zelf naar boven te halen. Uiteindelijk is de enige grens, de grens die je aan jezelf stelt! Samen kijken ze waar jouw sterktes liggen en hoe jouw talenten en vaardigheden het beste tot z’n recht komen. Eventueel biedt een congres of cursus net dat stukje extra om te kunnen excelleren in je vakgebied.

Tenuki heeft een klein en hecht team met collega's uit o.a. Nederland, Spanje, Servië en China. Zij geloven dat werk je voldoening en uitdaging moet geven en dat daarbij ook ruimte moet zijn voor ontspanning en fun. Samen lunchen, uitjes en een gezellig biertje na een dag hard werken zijn geen uitzondering. Daarnaast biedt Tenuki: Persoonlijke aandacht, veelzijdige inzet, marktconform salaris en expertise. Wil je het team van Tenuki versterken? Bekijk dan de vacatures en solliciteer!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist